26 d'abril de 2024

Fes-te Jove 2021 escalfa motors

Enguany celebren el 20è aniversari i començaran a treballar amb la vista posada en l'evolució de la pandèmia

elter.net 18 de febrer de 2021 a les 17:26
El Gran Bingo va ser el principal esdeveniment de l'edició passada | Fes-te Jove

La comissió de Fes-te Jove començarà a treballar en l’edició d’aquest 2021 aquest divendres, en una assemblea oberta a tothom que es realitzarà de manera virtual.


L’entitat celebra aquest any el seu 20è aniversari i començarà a preparar els actes del pròxim mes d’agost, sempre amb la pandèmia del coronavirus sobre la taula i plantejant diferents escenaris en funció de com evolucioni la situació epidemiològica. Per començar, la primera assemblea es farà a les 22h i de manera virtual. Per participar cal contactar a través de les xarxes socials amb l’entitat, que facilitarà l’enllaç de la trobada a tothom qui vulgui assistir-hi. Els concerts, el format, els nous actes o les dates seran alguns dels aspectes rellevants que es començaran a treballar.


El passat mes d’agost del 2020 la pandèmia va obligar a cancel·lar la gran majoria d’actes que cada any organitza Fes-te Jove. No obstant això, l’organització va poder desenvolupar sense conseqüències posteriors esdeveniments com el Gran Bingo, que va acollir una important afluència de públic. S’ha anunciat que si la situació sanitària ho permet pròximament les trobades es faran de manera presencial.

Etiquetes:
Societat