25 d'abril de 2024

La Biblioteca acull l'exposició «Quan parles fas màgia», del Voluntariat per la llengua

El Consorci per a la Normalització Lingüística també llença un joc amb motiu del Dia Internacional de la llengua materna

elter.net 19 de febrer de 2021 a les 10:31
L'exposició es pot veure a la Biblioteca Municipal

Fins al dia 27 de febrer es pot visitar a la Biblioteca Municipal de Manlleu l’exposició “Quan parles fas màgia”, una campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona.


L’exposició té l’objectiu d’atraure tant voluntaris com aprenents al programa de parelles lingüístiques del Consorci, que ja compta amb més de 150.000 parelles malgrat la pandèmia, en un projecte que va néixer fa 17 anys. La mostra que es pot veure a la Biblioteca ressalta, a través de la metàfora de la màgia, la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen. A Manlleu, l’exposició es pot veure fins al 27 de febrer i s’observen cinc panells informatius amb explicacions del programa.


La campanya, que està present en més de 50 punts de Catalunya, és protagonitzada per participants reals en el programa de parelles lingüístiques.


Un joc per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna


Des de l’Oficina de Català de Manlleu també han difós un joc sobre diversitat lingüística per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebra el 21 de febrer. El joc pretén fer valdre totes les llengües del món i donar-les a conèixer, justament per preservar-les. Es tracta de deu preguntes amb tres opcions de resposta i, en cas de resposta correcta, es podrà avançar en el joc.

Etiquetes:
Cultura