25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení perd dos punts a Bigues i Riells i el maculí guanya amb comoditat a Astúries

La setmana que ve tornaran a competir de manera oficial els sèniors de l'AEC Manlleu

elter.net 21 de febrer de 2021 a les 13:11
Golejada del CP Manlleu masculí després de vint dies d'aturada | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu no va poder passar de l’empat davant del  Bigues i Riells (2-2) aquest dissabte. L’exigència ha pujat en la segona fase de l’OK Lliga Femenina i les de Jordi Boada es van deixar dos punts al Vallès.

El partit d’aquest cap de setmana en va ser una bona mostra, un duel molt igualat on els dos conjunts s’haguessin pogut endur els tres punts. La baixa de Maria Díez, màxima golejadora del conjunt manlleuenc, es va notar sobretot a l’hora de finalitzar les jugades.

El Manlleu va sortir a la pista desconnectat i el control del partit el tenia l’equip rival, que gaudia de possessions més llargues. Les dues ocasions més clares, per part del conjunt entrenat per Jordi Boada, van arribar en forma de contraatac, però no van entrar. Finalment, aquest desconcert inicial, va acabar amb un gol de l’equip contrari, al minut 12. Just abans que sonés la botzina, Anna Casarramona va posar l’empat al marcador (1-1).

En el segon temps el Manlleu va sortir a la pista més endollat, amb més fluïdesa en atac i més seguretat a darrera. Tot i això, les biguetanes no van fer un pas enrere i el frec a frec entre els dos conjunts es va mantenir fins al final del partit. El gol d’Ona Castellví va posar per davant a les manlleuenques, però instants després el Bigues i Riells va tornar a posar a l’empat. En el llarg d’aquesta segona part, les locals van comptar amb dues faltes directes, que Fernanda Paz va aturar de forma magistral.

El Manlleu manté la segona posició, a tres punts del líder, el Palau. El següent repte serà el derbi osonenc. El pròxim dissabte el Manlleu s’enfrontarà al Voltregà, cinquè en la classificació. “Hem de fer-ho millor si volem guanyar la setmana que ve”, va dir Jordi Boada després del partit.

Victòria contundent del CP Manlleu Embotits Solà davant del CP Areces (2-8)

D’altra banda, el CP Manlleu masculí reafirma la primera posició després de vint dies sense competir, encara que el Sant Just manté la pressió tres punts per darrere. En el partit d’aquest cap de setmana el Manlleu va fer gala d’un joc ràpid i fluid, que va donar bons resultats amb la victòria contundent a la pista de l’Areces asturià (2-8).

Abans d’esgotar els primers cinc minuts de partit, Pol Molas va estrenar el marcador. Un gol matiner previsible, tenint en compte la intensitat amb la qual van sortir a la pista els jugadors entrenats per Arnau Casanovas. Tres minuts després, Marc Pujadas va marcar el segon. Un inici molt bo, només enterbolit per la diana que l’Areces va fer a continuació (1-2). Biel Pujadas va anar d’un extrem a l’altre, en qüestió de segons el jugador manlleuenc va fallar la pena màxima, però tot seguit va marcar el tercer. El ritme frenètic del primer quart d’hora va tornar abans del descans. L’Areces va desaprofitar un penal a favor i Pol Molas va marcar de falta directa (1-4).

En l’inici de la segona part, l’Areces va escurçar distàncies. Tot i això, aquesta setmana el Manlleu no tenia aturador. Marc Pujadas i Biel Pujadas van fer el cinquè i el sisè i David Navarro i Biel Humà van sentenciar el partit amb el setè i el vuitè.

La setmana que ve el CP Manlleu Embotits Solà es veurà les cares amb el Sant Cugat, que ocupa la quarta posició en la classificació.

Un únic gol a l’últim sospir deixa al juvenil de l’AEC Manlleu sense sumar

La jornada 15 de la Lliga Nacional Juvenil va enfrontar aquest dissabte al Mataró contra el juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu (1-0). Partit igualat entre el cinquè i el desè en la classificació. Un gol al minut 85 del jugador local Ayoub va impedir tornar a casa amb cap punt. El pròxim enfrontament dels manlleuencs serà a casa contra el Jàbac i Terrassa.

Els primers equips de l’AEC Manlleu escalfen motors per al retorn a la competició que tindrà lloc la setmana que ve

Per altra banda, aquest diumenge els primers equips de l’AEC Manlleu van tornar a l’activitat amb dos partits amistosos a porta tancada al Municipal de Manlleu. El conjunt entrenat per Manel Sala va perdre el seu enfrontament contra el CF Parets (0-1). Un gol solitari de Bernat Mesa va donar la victòria als vallesans en els últims instants de l’enfrontament.

Les noies de Cesc Manrique, per la seva banda, van guanyar el seu partit contra el Llerona (3-2). Malgrat que el primer gol el va marcar conjunt rival, Ivet Coll, Carla Niubó i Ona Rodríguez van protagonitzar la remuntada.

Els dos conjunts es preparen per al retorn a la competició després de quatre mesos aturada. Els dos partits es jugaran la setmana que ve a casa: el dissabte a les 17:30h el femení s’enfrontarà al Porqueres i el diumenge serà el torn del masculí, contra La Jonquera, a les 16h.