26 d'abril de 2024

La Policia Local aixeca acta a deu bars de Manlleu per incomplir les mesures contra la Covid-19

El 13 de febrer es va denunciar un veí que celebrava una festa de Carnestoltes al seu domicili amb més de sis persones

elter.net 24 de febrer de 2021 a les 10:18
Les actuacions es fan perquè es compleixin les mesures dictades per la Generalitat | elter.net

En el marc del control del compliment de les mesures per prevenir el contagi de la Covid-19, la Policia Local de Manlleu fa controls també a bars i restaurants de la ciutat.


Aquestes actuacions es fan amb l’objectiu que tots els establiments compleixin les mesures actuals dictades per la Generalitat de Catalunya que han de contribuir a baixar els índexs de contagi actuals. Els controls que tenen planificats els agents de la Policia Local tenen com a finalitat el respecte dels horaris de tancament, el compliment de les distàncies entre taules i clients, l’ocupació i la distribució de les terrasses, així com l’aforament a l’interior dels establiments.


Des del mes de gener fins avui dia s’han detectat diverses infraccions en el sector dels establiments de bar i restauració, fet que ha provocat que s’hagin aixecat dotze actes a deu bars de la ciutat. Els establiments denunciats estan ubicats als barris de Vilamirosa, Erm, la Coromina i Cavalleria. En concret, dos dels locals sancionats son reincidents, ja que en els darrers dos mesos han estat sancionats dues vegades, fet que comporta un agreujament.


L’obertura al públic dels locals d’oci nocturn a Catalunya està suspesa i que les trobades de més de sis persones, encara que siguin en un domicili particular, tampoc estan permeses. Per aquest motiu el passat 13 de febrer, es va denunciar també a un veí de Manlleu que celebrava una festa de carnestoltes al seu domicili amb un grup de joves que no eren de la bombolla de convivència.

Etiquetes:
Societat