26 d'abril de 2024

Primer derbi de la temporada entre CP Manlleu i CP Voltregà a l'OK Lliga

El CEFS Manlleu i l'AEC Manlleu femení tornaran a competir oficialment quatre mesos després

Raimon Roma 26 de febrer de 2021 a les 12:35
Les manlleuenques i les de Sant Hipòlit es veuran les cares per primer cop aquesta temporada | CP Manlleu

Aquest dissabte, a les 17h, es disputarà el primer derbi osonenc de la temporada a l’OK Lliga femenina. El Magic Studio CP Manlleu rebrà la visita del CP Voltregà en la tercera jornada de la segona fase de la competició.


Serà un derbi diferent, amb menys caliu que mai a causa de la prohibició d’entrada del públic al pavelló, però sobre la pista els dos equips hauran de mostrar la seva millor versió per derrotar l’històric rival de la comarca. A més, el duel arriba en una de les fases decisives de l’OK Lliga per la transcendència dels punts. Les manlleuenques afronten el partit després d’empatar a la pista del Bigues i Riells la setmana passada. Això les va distanciar a tres punts del Palau, ferm líder del grup, i no poden perdre punts si no volen veure com les vallesanes s’escapen en la primera posició. D’altra banda, el Voltregà es troba en una situació encara més delicada. Les de Sant Hipòlit han perdut els dos partits que han disputat en aquesta segona fase, davant Gijón i Cerdanyola i no tenen més marge d’error. Abans de començar la jornada son cinquenes amb 10 punts, fora del play-off pel títol.


Jordi Boada, l’entrenador del CP Manlleu, recupera una peça important per aquest partit com és María Díez “Peke”, que no va poder jugar a la pista del Bigues i Riells per un cop que va rebre fa dues setmanes. L’equip la va trobar i serà un reforç important pel duel contra el Voltregà d’aquest dissabte (17h) que es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


El CP Manlleu masculí, líder en solitari, rep el Sant Cugat


La victòria de la setmana passada a la pista de l’Areces i l’empat que es va donar entre Sant Just i Vilafranca va permetre al CP Manlleu Embotits Solà quedar-se líder en solitari de l’OK Lliga Plata masculina. Els d’Arnau Casanovas estan completant una molt bona campanya i volen continuar encadenant bons resultats aquest dissabte (20h) quan rebran la visita del Sant Cugat.


Alerta màxima pels manlleuencs, que a la primera volta ja van perdre contra l’equip vallesà (5-3). El Sant Cugat, a més, lluita per atrapar el Manlleu a la primera plaça. Ara son quarts, amb 26 punts, mentre que els osonencs son primers amb 31.


L’AEC Manlleu femení torna a competir de manera oficial i el partit del masculí contra la Jonquera s’ha ajornat


En clau futbolística, aquest cap de setmana està permesa la represa de les competicions que afecten els dos equips sèniors de l’AEC Manlleu. El masculí havia de jugar diumenge contra la Jonquera, però a la primera de canvi el partit ja s’ha ajornat per protocol Covid-19. Sí que jugarà el femení, que rebrà la visita (dissabte, 17:30h), del Porqueres. Ho faran després del juvenil A, que rebrà el Jàbac Terrassa


El CEFS Manlleu rep la visita del Vilafant (dissabte, 15h)


Després de veure com el partit contra el Montgat de la setmana passada s’ajornava, el primer equip masculí del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu rebrà aquest dissabte la visita del Vilafant, en el primer partit oficial que disputaran des de l’octubre. Aleshores, els d’Alberto Cárdenas van guanyar els dos primers partits que van disputar a la Divisió d’Honor i buscaran el tercer triomf davant l’actual líder de la categoria, el Vilafant, que també ha estat capaç de guanyar els tres partits que ha disputat fins al moment.

Etiquetes:
Esports