24 d'abril de 2024

Portes obertes a escoles i instituts de Manlleu

El període de preinscripció dels centres d'educació infantil, primària i secundària començarà a mitjans de març

elter.net 27 de febrer de 2021 a les 10:26
La majoria de centres escolars manlleuencs organitzaran reunions telemàtiques | elter.net

Els centres escolars de Manlleu obriran les seves portes abans de la preinscripció per al curs 2021-2022. Els centres d’educació infantil, primària i secundària està previst que comencin el període de preinscripció a mitjans de març, però les escoles bressol encara no tenen una data per iniciar aquest procés.


Les instal·lacions es podran visitar amb cita prèvia i en grups reduïts. Les dates per fer-ho són les següents:


Educació infantil i primària


L’Escola Vedruna Manlleu serà la primera a oferir visites presencials: el dilluns, dimarts, dimecres i dissabte d'aquesta setmana i el 8 de març. A continuació serà el torn de l’Escola Puig Agut (17 h a 18 h) i l’Escola Pompeu-Fabra (a partir de les 17 h) que programaran visites del 8 al 12 de març. El 13 de març també es podran veure les instal·lacions, però aquest cop, durant el matí (10 h a 13 h). Simultàniament a tots els centres anteriors, l’Escola Quatre Vents organitzarà visites el 6 (10 h a 13 h), 9 i 11 de març (17:30 h a 19 h).


Educació infantil, primària i secundària obligatòria


L’Escola Casals-Gràcia és el centre que destinarà més dies a les visites presencials. Del 2 al 5 de març i del 9 al 12 de març (17 h a 18 h). A més, el 13 de març es programaran cites al matí (10 h a 13 h). L’Institut del Ter oferirà dos torns: el 12 de març a la tarda i el 13 de març al matí.  


Educació secundària obligatòria i postobligatòria


L’Institut Antoni Pous ha organitzat les seves visites per etapes educatives. Els grups d’ESO podran veure el centre el 13 de març (10 h a 14 h). Batxillerat i Cicles hauran d’esperar fins al 18 d’abril (9 h a 14 h).


Escoles Bressol


Les escoles bressol encara no tenen data per iniciar el període de preinscripció, però els pròxims dies també oferiran visites guiades. L’Escola Bressol Municipal Colors i l’Escola Bressol Municipal Els Picarols preveuen obrir les seves portes del 3 al 8 de maig.


Alguns centres d’educació infantil, primària, secundària obligatòria i postobligatòria també han previst reunions informatives, que es faran de forma telemàtica. Podeu consultar els dies i hores d'aquestes trobades a la pàgina web de l'Ajuntament de Manlleu. 

Etiquetes:
Societat