El CP Manlleu femení s'endú el derbi osonenc (2-0)

El Juvenil 'A' de l'AEC Manlleu obté els tres punts del seu enfrontament contra el Jàbac Terrassa

elter.net 28 de febrer de 2021 a les 12:49
La setmana que ve el CP Manlleu visitarà la pista del Palau de Plegamans | CP Manlleu

Derbi comarcal. Victòria del Magic Studio CP Manlleu davant l’etern rival, el CP Voltregà (2-0). La grada no comptava amb la cridòria pròpia d’aquests esdeveniments, però dins la pista la intensitat i l’espectacle no va minvar. Partit igualat, on els dos conjunts haguessin pogut sumar els tres punts, però la balança al final es va decantar a favor de l’equip manlleuenc.

El Manlleu va sortir fort i va gaudir de diverses ocasions per encetar el marcador. La muralla rival, Teresa Bernadas, va evitar que les manlleuenques obtinguessin l’avantatge. Per part del Voltregà, les oportunitats més clares van arribar a través de contraatacs ràpids, que tampoc van fructificar a causa de la gran actuació de Fernanda Paz. Protagonisme per les dues porteres, que van impedir que l’empat a zero avancés. Primera part sense un domini clar.

Canvi de xip en el segon temps. L’equip entrenat per Jordi Boada va tornar del descans més concentrat i decidit. Després de demostrar molta insistència, el gol va acabar arribant. Ona Castellví va ser l’encarregada d’inaugurar el marcador (1-0). Patiment fins al final. Aquest únic gol es va mantenir gairebé tota la segona part. La pressió del Voltregà, que també volia marcar el seu primer gol, era sufocant. El derbi també va comptar amb l’habitual polèmica arbitral, en aquest segon temps el Voltregà es va carregar de faltes, fins a 15. Nara López va fallar la primera falta directa, però Anna Casarramona no va perdonar la segona, que va arribar quan faltava menys d’un minut per acabar el partit.

Empat a zero entre el CP Manlleu Embotits Solà i el PHC Sant Cugat (0-0)

El Manlleu Embotits Solà no es treu l’espina de la primera volta, però millora el resultat. L’empat a zero contra el PHC Sant Cugat fa pujar, encara més, la tensió en la classificació: El Manlleu i el Sant Just empaten amb 32 punts, el Vilafranca amb 31 i el Sant Cugat i el Shum fan pressió a poca distància. L’OK Lliga Plata promet emoció fins al darrer enfrontament.

El Manlleu va sortir esvarat. El marcador va quedar intacte, però no va ser per falta d’ocasions. L’equip local aconseguia arribar a porteria, però no acabava de resoldre bé les jugades. A l’altra banda de la pista, gran actuació de Xavier Arcas, que en els últims instants de partit va salvar el resultat. Una falta directa i un penal a favor del Sant Cugat per tancar l’enfrontament. Arcas va impedir que pugessin al marcador.

Victòria del Juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu contra el Jàbac Terrassa (2-0)

Dues dianes de Marc Roquet, una a l’inici del partit i l’altra als últims minuts, van donar els tres punts a l’equip manlleuenc. El Juvenil A es va enfrontar a un rival directe, el Jàbac Terrassa. Es tracta d’una victòria important. El conjunt entrenat per Àlex Farrés escala posicions en la classificació i es col·loca vuitè. La setmana que ve els manlleuencs s’hauran de veure les cares amb el Girona, el segon classificat.

L’activitat al Municipal no va acabar aquí, tot seguit era el torn del primer equip femení de l’AEC Manlleu, que rebia a casa al Porqueres (1-1). La tornada a la competició pel conjunt manlleuenc es va resoldre amb un empat. Després d’un primer temps sense gols, qui va estrenar el marcador va ser l’equip rival. Tot i això, la insistència de les manlleuenques, que no van abaixar els braços, va ser recompensada. El minut 86 de partit, Carla Niubo va posar l’empat definitiu. La setmana que ve el femení visitarà el camp del C.F. La Roca Penya Blanc Blava.

El CEFS Manlleu destrona al líder (5-3)

El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va rebre dissabte el fins aleshores líder de la competició, el Vilafant. Després d’un inici frenètic amb dos gols gairebé simultanis, el Manlleu va aconseguir dominar el partit i marcar tres gols consecutius. La primera diana va ser obra de Sergi Vargas i Zouhair va marcar el segon. El tercer i quart els va fer Karim Azhari i el punt final el va posar Eric Jiménez. Ara mateix l’equip manlleuenc es situa a la tercera posició, a un punt del primer, el Lloret. Era el primer partit oficial que disputaven els manlleuencs en els últims quatre mesos.