25 d'abril de 2024

«Passi per caixa» engega un concurs fotogràfic per donar visibilitat al comerç local

El premi és un val per valor de 300 euros per comprar als comerços dels municipis que participen en la campanya

elter.net 28 de febrer de 2021 a les 18:21
Els participants tindran fins al 23 de març per publicar la seva foto | elter.net

"Passi per caixa" ha posat en marxa un concurs fotogràfic amb el lema Al comerç local, compra-hi tot l'any. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que es portarà a terme a través d'Instagram, és donar visibilitat al comerç local de Manlleu i els seus voltants: Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Tavertet i l'Esquirol.


Per participar en el concurs cal fer-se una selfie en el moment de passar per caixa. És important ensenyar el producte comprat. No valdrà qualsevol, només són vàlids aquells productes adquirits en un comerç d'alguna de les poblacions que participen en la campanya. A més, per entrar al sorteig és necessari ser seguidor del compte @passipercaixa d'Instagram i fer like a la publicació d'inici de la campanya. Els participants tindran fins al 23 de març per penjar la foto en el seu perfil. Per a més informació sobre les condicions del concurs es pot consultar el portal web de l'Ajuntament o trucar al 93 782 71 61. El 24 de març s'anunciarà el guanyador, que s'endurà un val per valor de 300 euros per comprar als comerços dels municipis involucrats.


"Passi per caixa" és una campanya que promou i dinamitza el comerç local a través de les emissores de ràdio i el treball conjunt amb les diferents associacions de comerciants que es troben a Manlleu, Roda de Ter, el Voltreganès i el Cabrerès.

Etiquetes:
Societat