24 d'abril de 2024

Quinze dones artistes participen en la segona edició de l'exposició «Des de la nostra pell»

S'inaugura aquest dissabte a Can Puget i l'activitat forma part dels actes programats amb motiu del 8M

elter.net 3 de març de 2021 a les 10:35
Gruix d'artistes que van participar en l'edició de l'any passat | elter.net

Amb motiu dels actes del 8 de març, Dia de la Dona, s’ha organitzat una segona edició de l’exposició col·lectiva “Des de la nostra pell”, que té l’objectiu de reivindicar que l’art i la cultura son més necessaris que mai.


La sala d’exposicions de Can Puget acollirà aquest dissabte a la tarda la inauguració de l’exposició, organitzada per quinze artistes de Manlleu, o amb algun vincle amb la ciutat, que han volgut expressar-se i visibilitzar-se a través de l’art. Les dones que participen en aquesta edició mostren la seva visió particular sobre la temàtica preferent d’aquest any: el cos de la dona i/o detalls.


Amb aquesta exposició, i després d’un any estrany, marcat per la pandèmia, es vol reivindicar que l’art i la cultura són més necessaris que mai i que la Covid-19 ha fet evident, encara més, les desigualtats de gènere existents a la nostra societat. Les artistes que exposen a Can Puget llancen un missatge col·lectiu, llençant missatges com “aquí teniu una mostra de com ho vivim i de com ho expressem des de la nostra pell”.


L’exposició es podrà visitar del 6 al 28 de març de 2021 en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre. L’entrada serà lliure però amb aforament limitat i seguint totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

Cartell de l'exposició d'enguany

Etiquetes:
Cultura