24 d'abril de 2024

Club de lectura per als usuaris de la Llar Residència de Manlleu

La proposta és organitzada per l'equip assistencial del centre i la Biblioteca Municipal de Manlleu

elter.net 6 de març de 2021 a les 10:57
Imatge de la Llar Residència de Manlleu | Osonament

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha engegat un Club de lectura dirigit als usuaris de la Llar Residència de Manlleu – Osonament. La proposta, que s’organitza amb una periodicitat mensual, va néixer de l’interès dels mateixos residents i de l’equip assistencial, que amb aquesta acció vol promoure la lectura entre els residents.


El Club de lectura, a càrrec de l'exalcalde Pere Prat i la directora de la Biblioteca de Manlleu Núria Silvestre, va començar la seva activitat a principis d’any i fins ara totes les sessions s’han organitzat de forma virtual. Malgrat això, quan la situació sanitària millori i la normativa ho permeti, es preveu fer les trobades presencialment. De moment, el Club de lectura té una desena de participants. 


La primera sessió va girar al voltant del llibre “Una lectora poc corrent”, d’Alan Bennett, i en la segona es va comentar l’obra “Els dies infinits”, de la manlleuenca Josefa Contijoch. La lectura per a la pròxima sessió és “Nosaltres en la nit”, de Kent Haruf, un llibre que tracta el tema de la soledat que viuen algunes persones grans. L’argument comença amb la proposta que l’Addie Moore fa al seu veí Louis Waters, els dos vidus, de passar les nits plegats.

Etiquetes:
Cultura