23 d'abril de 2024

La Generalitat obre una nova convocatòria del programa Acredita't

Aquesta edició comptarà amb 500 places en 8 àmbits diferents

elter.net 6 de març de 2021 a les 18:15
L'OPE ofereix informació sobre el procediment i com iniciar-lo | elter.net

La Generalitat de Catalunya ha obert la preinscripció per a una nova convocatòria de l’Acredita’t. El programa va dirigit a persones amb experiència laboral, però que no tenen un reconeixement oficial que ho acrediti.


Les persones interessades s’hauran d’apuntar a través del web acreditat.gencat.cat abans del 31 de març. El procés d’avaluació i acreditació de competències es realitzarà en diversos instituts de Catalunya i acostuma a tenir una durada d’entre sis i nou mesos. La convocatòria compta amb 500 places repartides en 8 àmbits diferents: Activitats auxiliars en floristeria, activitats auxiliars en comerç, gestió i control de l’aprovisionament, operacions auxiliars d’administració i tractament de dades i documents, operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics i química industrial.


L’Acredita’t és una eina per millorar les oportunitats laborals dels participants i afavorir la seva mobilitat en el mercat laboral. Per a més informació sobre el procediment i com iniciar-lo, podeu contactar amb el servei d’OPE Formació a través del correu formació@manlleu.cat.

Etiquetes:
Societat