25 d'abril de 2024

Cap de setmana complicat pels conjunts manlleuencs

El CP Manlleu Embotits Solà va ser l'únic vencedor (1-2)

elter.net 7 de març de 2021 a les 18:17
La setmana que ve el Magic Studio CP Manlleu s'enfrontarà contra el Sant Cugat | CP Manlleu

Duel de titans entre el Generali HC Palau de Plegamans i el Magic Studio CP Manlleu (4-3). Una final avançada. L’enfrontament entre els dos equips capdavanters de la classificació va acabar amb derrota manlleuenca. Tot i això, gran actuació del conjunt entrenat per Jordi Boada, que fins a l’últim moment va tenir oportunitats d’endur-se els tres punts cap a casa.


L’arrencada va ser difícil per les manlleuenques. Dos gols ràpids del Palau, un d’Aina Florenza i l’altra de Laura Puigdueta, van sorprendre al Manlleu. No havien passat ni deu minuts de joc. Malgrat això, les manlleuenques no es van arronsar, el ritme frenètic es va mantenir i uns minuts després van arribar els primers gols del Manlleu. Contraatac ràpid que va iniciar Nara López. La jugadora manlleuenca ho va provar amb un xut llunyà i Ona Castellví va aprofitar el rebot i va rematar la pilota fins al fons de la porteria. Instants després, també Castellví, va marcar el segon amb un xut des de fora de l’àrea (2-2). El partit estava marcat per una igualtat tan precisa, que qualsevol detall feia decantar la balança cap a una banda o cap a una altra. Abans d’acabar el primer temps, Aina Florenza va fer el tercer pel seu equip i Anna Casarramona va tornar a posar l’empat, als últims segons, aprofitant una falta directa.


A la segona part es va mantenir la igualtat mil·limètrica entre els dos conjunts. Hi va haver grans intervencions de les dues porteres i dents serrades per part de les jugadores, que fins al final del partit van haver d’aguantar l’altíssima exigència d’aquest enfrontament. L’únic gol del segon temps, obra de Laura Puigdueta, va donar la victòria a les vallesanes.


El CP Manlleu Embotits Solà va aconseguir emportar-se els tres punts cap a casa. Tot i els inconvenients, el llarg desplaçament i les baixes d’Albert Bigas i Pol Molas per acumulació de targetes, el conjunt entrenat per Arnau Casanovas va aconseguir la victòria al camp del Dominicos (1-2).


El tempteig i la serenitat van dominar un primer temps on no hi va haver cap gol i on van predominar les jugades llargues, que no acabaven a porteria. A l’inici de la segona part va saltar el tap. Pol Franci va encetar el marcador pocs instants després de la represa, però gairebé a continuació, el Dominicos va posar l’empat. Lluny de desestabilitzar-se, el Manlleu va seguir esperant l’oportunitat per marcar el segon i va acabar arribant. Biel Pujadas va ser l’autor de la diana que va donar la victòria als manlleuencs, tres punts que situen una setmana més a l’equip local en primera posició. La setmana que ve el Manlleu visitarà al Compañía de María, últim classificat.    


El primer equip de l’AEC Manlleu perd davant el Llagostera ‘B’ i el femení tampoc aconsegueix superar el seu enfrontament contra la PBB La Roca.


El primer equip de l’AEC Manlleu ha tornat a competir, després de cinc mesos d’aturada. Ho ha fet aquest migdia al camp del Llagostera ‘B’ (3-1). La primera part ha sigut molt igualada, no ha arribat cap gol fins al minut 44 de partit. El Manlleu es posava per davant amb un gol de Marc Grifell. El jugador manlleuenc ha xutat la pilota des de la frontal de l’àrea i ha encetat el marcador.  


Pocs minuts després de començar el segon temps, el Llagostera ha empatat el resultat. El Manlleu ha pagat car els errors en defensa, a poc a poc l’equip rival ha anat guanyant seguretat en atac i els gols en contra han sigut la conseqüència de tot plegat. Una diana al minut 66 d’Alpha Diallo i una altra, quan faltaven pocs minuts per acabar l’enfrontament, de Pol Llubera, han donat la victòria al Llagostera. La setmana que ve toca derbi, el Manlleu visitarà el camp del Vic Riuprimer.


Un únic gol de la PBB La Roca al minut 14 ha significat la derrota pel femení de l’AEC Manlleu (1-0). El conjunt entrenat per Francesc Manrique no ha aconseguit superar la porteria rival. El pròxim partit de les manlleuenques serà al 21 de març contra el Verdu-Vall del Corb.


El Juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu també va perdre el seu partit a casa contra el Girona, segon classificat (0-1). La setmana que ve els manlleuencs aniran fins a Sabadell per disputar l’enfrontament contra el Club Esportiu Mercantil.


El CEFS Manlleu trenca la bona ratxa de resultats amb una derrota davant el Castellar (7-5)


El conjunt entrenat per Albert Cardenas va tenir una bona arrencada. Sergi Vargas va marcar en el primer minut i, gairebé a continuació, ho va fer Zouhair Bouzakoura. A partir d’aquí l’equip rival va anar guanyant domini sobre el partit i a la segona part va agafar embranzida. Víctor del Omo, jugador del Castellar, va ser l’autor de les tres últimes dianes, que van sentenciar el partit. El pròxim enfrontament serà el 20 de març a casa, contra el Sant Julià de Ramis.

Etiquetes:
Esports