25 d'abril de 2024

El Teatre Centre acollirà el 34è «Festival Flamenco de Manlleu»

L'acte retrà homenatge a les víctimes de la Covid-19 i als sanitaris que han fet front a la pandèmia

elter.net 18 de març de 2021 a les 16:13
El festival esta marcat en vermell al calendari de la Peña Flamenca | elter.net

La Peña Flamenca de Manlleu organitza per aquest pròxim dissabte, 20 de març (17h), el “XXXIV Festival Flamenco de Manlleu”, un esdeveniment amb molt recorregut a la ciutat.


Aquest es farà al Teatre Centre, que acollirà per primera vegada un acte d’aquestes característiques des que s’ha reformat. No és el primer, ja que fa uns dies l’equipament ja va acollir el pregó de la Festa dels Tonis d’enguany. L’aforament pel festival flamenc és limitat i l’entitat ja va anunciar fa uns dies que les entrades estan exhaurides. Una de les particularitats d’aquesta edició és que el festival es dedicarà a les víctimes de la Covid-19 i al personal sanitari que ha fet i està fent front a la pandèmia.


Al cartell hi destaquen les actuacions d’Israel Fernández i Francisco Escudero “El Perrete”, que cantaran, Juan Gómez “Chicuelo” i Rubén Lara “al toque” i Marina Parra, Maria del Mar Cobo, Ana Brenes i Adan Pérez “al baile”. El presentador serà Antonio López, un dels membres del programa de Ràdio Manlleu “El Rincón del Cante”, que donarà més detalls del Festival Flamenco aquest dijous al programa, que començarà a les 19:30h.

Etiquetes:
Cultura