25 d'abril de 2024

Un únic gol de penal deixa a l'AEC Manlleu sense els tres punts

El CP Manlleu no passa de l'empat contra el Liceo, però guanya distància amb els seus perseguidors (1-1)

elter.net 22 de març de 2021 a les 19:21
El públic va omplir novament les grades del Municipal d'Esports | Eloy Garcia

El Municipal d’Esports va acollir diumenge a la tarda l’enfrontament entre l’AEC Manlleu i l’UE Tona (0-1), que va acabar amb victòria visitant gràcies un solitari gol de penal a l’inici del partit. El duel va estar marcat per l'assistència de públic per primer cop en molts mesos en un estadi.


El duel va ser molt igualat i es va acabar decantant a favor de l’equip rival, que es va mostrar molt sòlid en defensa. Primera meitat diluïda: poques ocasions i moltes faltes. Les accions més destacades van ser el penal convertit en gol del Tona i un xut al pal de Dídac Serra al minut 35.


El Manlleu va sortir més despert al segon temps, però igual que a la primera part, va anar desapareixent a mesura que avançaven els minuts. El Tona es va tancar al darrere i constantment buscava pilotes llargues per generar perill. Les oportunitats més clares del Manlleu van ser un xut des de lluny de Marc Grifell i pel Tona, un pal d’Enric Casanovas al minut 90 de partit. Raúl Campayo va fer un gol, anul·lat per fora de joc.


El conjunt entrenat per Manel Sala suma set punts i ocupa la vuitena posició a la classificació, empatat amb el Vic Riuprimer i el Bescanó. Dimecres, a les 20:30h, recuperaran el partit ajornat de la tercera jornada contra La Jonquera. El duel es jugarà a Manlleu.


Golejada de l’AEC Manlleu femení davant del Verdú-Vall del Corb (0-8)


Cinc gols d’Ivet Coll. La jugadora de l’AEC Manlleu va firmar un partit per emmarcar aquest diumenge. Des del minut 2 fins al 89, Coll va ser un malson per l’equip rival. Carla Niubó, Mònica Expósito i Laia Planella van marcar els tres gols restants. També, gran actuació de la portera manlleuenca, Laura Maneja, que va deixar la portaria a zero en la victòria del Manlleu contra el Verdú-Vall del Corb, un triomf necessari després de les últimes desfetes de l’equip. El pròxim partit del conjunt entrenat per Francesc Manrique serà contra el Manu Lanzarote, vuitè a la classificació, dissabte que ve.


El CP Manlleu Embotits Solà domina, però no remata (1-1)


El Manlleu va viatjar a Galícia, per tercera vegada aquesta temporada, per disputar el partit contra el Deportivo Liceo ‘B’. El domini va ser manlleuenc, tot i que no es va acabar reflectint en el resultat. L’equip entrenat per Arnau Casanovas va disposar de moltes oportunitats, que no van sumar. La falta de precisió davant de porteria va ser fatal per l’equip manlleuenc.


El gol del Manlleu va ser obra de Biel Pujadas. Al minut 15 de la primera part, el jugador manlleuenc va encetar el marcador amb una rematada al segon pal. Uns minuts després, el Liceo va empatar el partit a través d’un penal. Tot i no sumar els tres punts, l’empat serveix per guanyar distància amb els perseguidors de la classificació. El Vilafranca i el Sant Just van perdre els seus partits corresponents i això fa que l’empat del Manlleu sigui satisfactori i conservin el lideratge.


L’AEC Manlleu es reestrena amb victòria contra l’Olímpic La Garriga (0-2)


El filial manlleuenc va aconseguir la primera victòria de la temporada davant l’Olímpic La Garriga. D’entrada és sorprenent, tenint en compte que la competició va començar a l’octubre, però la realitat és que la Tercera Catalana ha estat aturada durant cinc mesos. Els gols d’Ivan Salvador i Gerard Aguirre van fer que el conjunt entrenat per Eduard Fortet reprengués la competició de la millor manera. El pròxim duel serà a casa contra el Sant Vicenç de Torelló.   


El CEFS Manlleu conserva el lideratge després de vèncer al Sant Julià de Ramis (3-1)


L’equip d’Alberto Cárdenas va reafirmar el seu gran moment de forma amb una solvent victòria davant del Sant Julià de Ramis. Xavier Caniego va ser l’autor de l’únic gol de la primera part, Sergi Vargas i Hicham van fer els dos gols restants. La diana d’Adrián Ortega va posar pressió a l’equip local, però la cosa no va anar a més. El CEFS Manlleu ocupa la primera posició de la Divisió d’Honor una setmana més. El pròxim dissabte haurà de defensar la corona contra el Vilamajor, catorzè a la classificació.

Etiquetes:
Esports