26 d'abril de 2024

Comença la segona fase de les obres de clavegueram al Passeig del Ter

El carrer Sant Martí i el passeig del Ter patiran afectacions viàries i el procés s'allargarà dos mesos

elter.net 24 de març de 2021 a les 16:08
Ja fa unes quantes setmanes que s'estan realitzant aquestes obres

Les obres de clavegueram, que es portaran a terme al tram situat entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí, començaran demà. Està previst que tingui una durada de dos mesos, tot i que de forma prèvia s’informa que aquest termini pot canviar en funció del desenvolupament de l’obra i de l’aparició d’imprevistos.


La segona fase, que portarà a terme la mateixa empresa adjudicatària, ICMAN, permetrà connectar els actuals abocaments d’aigües residuals del sector 2 del riu Ter al sistema de sanejament de Manlleu.


Pel que fa a les afectacions, el carrer Sant Martí, entre el carrer Verge del Pilar i el passeig del Ter, quedarà tallat a la circulació a partir del dilluns 6 d’abril.  Només hi podran accedir els residents i es convertirà, provisionalment, de doble sentit de circulació, perquè sigui possible l’entrada i la sortida dels aparcaments particulars. Així mateix, el tram del carrer Sant Martí entre el carrer Verge del Pilar i el carrer de la Passió serà de sentit únic de pujada. El passeig del Ter, entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí, estarà tallat a la circulació i no s’hi podrà aparcar. Tampoc es podrà aparcar, durant tot el període d’obres a la zona d’aparcament municipal, situada al passeig del Ter.


Per facilitar la recollida, els contenidors d’escombraries del carrer Sant Martí es traslladaran  provisionalment al Passeig del Ter (just a davant de la zona d’aparcament municipal). Per minimitzar riscos de vianants i conductors, l’Ajuntament agrairà que la ciutadania redueixi l’ús del vehicle en aquesta zona.

Etiquetes:
Societat