26 d'abril de 2024

Ordre del dia del ple del mes de març de l'Ajuntament de Manlleu

Finalment no es posarà sobre la taula la modificació del POUM amb motiu de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

elter.net 24 de març de 2021 a les 16:14
El ple se celebrarà, novament, de manera telemàtica

Aquest dijous, a les 19h i telemàticament, se celebrarà la sessió ordinària del ple del mes de març de l’Ajuntament de Manlleu, que es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu.


El primer punt de l’ordre del dia serà la modificació del funcionament del ple i tot seguit, s’aprovarà el codi de conducta d’alts càrrecs de l’Ajuntament de Manlleu. També s’aprovarà el conveni d’encàrrec de gestió entre el consistori manlleuenc i l’Ajuntament de Roda de Ter en el marc del programa “Treball, talent i tecnologia” de la Diputació de Barcelona. La liquidació del pressupost del 2020 i la modificació de l’ordenança fiscal per la prestació de serveis en la piscina municipal i la utilització de les instal·lacions esportives també tindran protagonisme.


No es debatrà la modificació del POUM amb motiu de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil


Una de les notícies a la ciutat les últimes setmanes és l’acord entre el Ministeri d’Interior i l’Ajuntament de Manlleu per l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. Finalment, es va acordar que el consistori manlleuenc es quedava, de manera gratuïta, una part del terreny que es destinarà a habitatge social i, l’altre part del sòl, és del Ministeri, en principi, per fer-hi habitatges. Aquest acord suposa una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que ha de passar per ple, però no serà en el d’aquest mes de març.

Etiquetes:
Societat