26 d'abril de 2024

La «Primavera Encantada», del 10 al 27 d'abril a Manlleu

Es preparen activitats obertes a la ciutadania als jardins de Can Puget, el Teatre Centre o l'Auditori Caixa de Manlleu

elter.net 26 de març de 2021 a les 13:06
Els jardins de Can Puget acolliran diverses activitats | elter.net

Amb l'arribada de la primavera i la relaxació d’algunes de les mesures per frenar els contagis per Covid-19, tal com va passar a l’estiu amb el “Viu Manlleu!”, el consistori organitza dues setmanes d’activitat cultural en diferents espais del municipi.


La música i la cultura seran protagonistes especialment durant dos caps de setmana, amb multitud d’activitats repartides en diferents espais. En tots els actes es demanarà confirmar assistència amb cita prèvia per complir amb l’aforament i hi haurà activitats gratuïtes i d’altres que caldrà abonar entrada. És el cas dels concerts de Roger Mas (23 d’abril), Núria Graham (18 d’abril) o Anna Andreu (24 d’abril). Aquests es faran al Teatre Centre, un dels espais habilitats per organitzar activitats. També s’hi faran altres concerts a càrrec, entre d’altres, de l’Escola de Música i espectacles aptes per a tots els públics.


Ràdio en directe i parades només d’empreses el dia de Sant Jordi


Com cada any, Ràdio Manlleu organitza un programa especial amb motiu de la jornada de Sant Jordi. Es farà el 23 d’abril de les 15:30 a les 17:30h i comptarà amb la presència, entre d’altres, de membres de l’Escriba, per fer una tertúlia de llibres i de literatura i també es farà un Club de Lectura a càrrec de la Biblioteca Municipal. Com és habitual, per Sant Jordi hi haurà parades de llibres i de roses a Manlleu, encara que enguany només estan permeses aquelles que siguin d’empreses, negocis o comerços. Pròximament es farà una roda de premsa per conèixer més detalls de la “Primavera Encantada”.

Etiquetes:
Cultura