25 d'abril de 2024

La pàgina web «Museu del Ter - Museu de Suport Territorial» entra en funcionament

Es tracta d'una eina intuïtiva per descobrir els equipaments culturals d'Osona i del seu entorn més proper

elter.net 27 de març de 2021 a les 08:11
L'entitat manlleuenca va ser designada com a MST el novembre de l'any passat | elter.net

El Museu del Ter presenta un nou annex de la seva pàgina web, un apartat que va en sintonia amb la seva funció com a Museu de Suport Territorial (MST).


Es tracta d’un espai que agrupa i connecta tots els equipaments del territori: una eina intuïtiva i senzilla per descobrir els equipaments culturals de la comarca d’Osona i del seu entorn més proper.


La plataforma, que ha entrat en funcionament aquesta setmana, conté diferents pestanyes on s’explica què és un MST, quins equipaments es poden unir a aquesta xarxa d’entitats culturals i quins serveis ofereix l’entitat manlleuenca com a Museu de Suport Territorial. També hi ha seccions on es recullen propostes educatives i notícies d’actualitat, relacionades amb els equipaments del territori.


El 26 de novembre de l’any passat, l’entitat manlleuenca va ser designada com a MST pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Com a membre del programa, el Museu del Ter coordina i assessora els diferents equipaments patrimonials del territori. La nova pàgina web és una eina per donar visibilitat a totes aquestes entitats, però també a la tasca que porta a terme el Museu del Ter.

Etiquetes:
Cultura