24 d'abril de 2024

El primer equip de l'AEC Manlleu busca retrobar-se amb la victòria davant l'Escala

Prèvia esportiva del cap de setmana

elter.net 2 d'abril de 2021 a les 09:00
L'Escala FC ocupa la tercera posició en la classificació | elter.net

Cap de setmana amb poc trànsit de partits. De fet, l’únic conjunt manlleuenc que segueix amb la competició és el primer equip de l’AEC Manlleu, que aquest pròxim diumenge rebrà a casa al tercer classificat de Primera Catalana, l’Escala FC.


El conjunt entrenat per Manel Sala arriba a l’enfrontament després de perdre la setmana passada contra un rival directe, el Bescanó. Al Manlleu li falta decisió i encert davant de porteria. La prova: només un gol en els últims tres partits i aquest va ser en pròpia porteria, contra La Jonquera. Els manlleuencs necessiten sumar els tres punts. En una classificació tan ajustada com la d’aquesta temporada, cada victòria i derrota és decisiva.


Per la seva banda, l’Escala busca la victòria per seguir lluitant per les primeres posicions de la taula i per superar la sotragada de la setmana passada contra el líder de la classificació, el Llagostera. Una derrota per la mínima, que l’equip gironí vol tirar coll avall.


El cap de setmana esportiu es redueix a aquest partit. L’11 d’abril, l’AEC Manlleu femení es veurà les cares amb l’AEM de Lleida. També al diumenge, el CEFS Manlleu visitarà el Barri Can Calet. Un dia abans, el dissabte, tindran enfrontaments el Magic Studio CP Manlleu, davant el Bigues i Riells, i el CP Manlleu Embotits Solà, contra el Tordera.

Etiquetes:
Esports