26 d'abril de 2024

L'Embarcador del Ter estrena temporada amb la proposta «Aquest abril cada guitarra val per mil»

Cellomood, Carles Girbau, tancarà el primer cap de setmana de concerts

elter.net 3 d'abril de 2021 a les 09:04
La programació d'abril compta amb 10 actuacions | elter.net

L'Embarcador del Ter enceta temporada i reprèn els vermuts musicals. Durant tot el mes d'abril, l'espai acollirà un cicle de concerts, que tindrà la guitarra com a protagonista.


Quatre dies seguits amb actuacions, que arrenquen a les 12 del migdia. La proposta musical i gastronòmica es va posar en marxa aquest dijous passat amb el concert del duo Canela 'n Drama. La rumba i les versions d'Alexis Bass i Yolanda Bretó van tornar a omplir de música l'espai vora al Ter. Ahir va ser el torn de Las Rubias i avui toca Marta Roma i Magalí Sare, dues artistes multidisciplinàries que ja han actuat plegades en el Festival Sutura o a la sala Heliogàbal.


Per tancar aquest inici de temporada, Dani Rifà, gestor de l'Embarcador del Ter, ha programat l'actuació de Cellomood, Carles Girbau, per demà. El so dolç del violoncel sobre bases instrumentals, una proposta que està pensada per amenitzar esdeveniments de tota mena. L'artista, de Roda de Ter, va començar la seva formació a l'Escola de Música de Manlleu. El 2019 va crear el seu propi espectacle, juntament amb el seu germà, anomenat "La Fàbrica".


La programació d'abril la completen 10 actuacions, que es repartiran entre els dissabtes i diumenges d'aquest mes. Els concerts, a l'aire lliure, tenen un aforament limitat a 70 persones i són gratuïts. Un cop finalitzat el vermut musical, es començarà a servir el dinar.  

Etiquetes:
Cultura