25 d'abril de 2024

Una derrota delicada

El primer equip de l'AEC Manlleu perd davant l'Escala i se situa a la part baixa de la classificació (0-2)  

elter.net 4 d'abril de 2021 a les 18:51
Al Manlleu li ha faltat punteria | elter.net

El Municipal d’Esports de Manlleu ha acollit aquesta tarda l’enfrontament entre l’AEC Manlleu i l’Escala. El partit tancava la jornada 8 de Primera Catalana, el penúltim de la primera volta. Ara mateix, l'equip afronta una mala ratxa de resultat i una sequera de gols. 


Inici feixuc per l’AEC Manlleu. El primer ensurt ha arribat en forma de rematada, obra d’Ayoub Haiba, al minut 7 de partit. Un toc d’atenció que ha fet reaccionar a l’equip manlleuenc, que en aquesta primera part, ha anat de menys a més. Els errors de concentració dels primers minuts, han estat substituïts per una intensa pressió a dalt i moltes ocasions que, malgrat ser nombroses, no han sigut clares i no han sumat al marcador. Al Manlleu li ha faltat punteria.


La segona meitat ha començat accidentada. Un gol anul·lat de Dídac, assenyalava el canvi de marxa del Manlleu. L’equip entrenat per Manel Sala ha sortit més despert i, en aquests primers instants, semblava que havia d’agafar el control del partit. Malgrat tot, ha sigut l’Escala qui ha inaugurat el marcador: Ignasi Masso ha aprofitat una errada al mig del camp per marcar. 8 minuts després, ha arribat el segon de l’Escala (0-2). A partir d’aquí, desfeta dels manlleuencs i autocomplaença de l’equip visitant. Un final de partit gris, en el qual cap dels dos conjunts ha fet accions remarcables.


El Manlleu ho tornarà a provar al camp del Lloret, cinquè en la classificació. L’enfrontament tindrà lloc el pròxim dissabte a les 16 h.   

Etiquetes:
Esports