24 d'abril de 2024

«Primavera Encantada», disset dies de cultura segura a Manlleu

Tots els actes tindran l'aforament limitat i a partir d'avui ja es poden reservar les entrades

elter.net 7 d'abril de 2021 a les 14:41
La programació s'ha presentat aquest dimecres al migdia | elter.net

Aquest migdia s’ha presentat a la sala d’exposicions de Can Puget la “Primavera Encantada”, els actes que es preparen a la ciutat durant aquest mes d’abril.


Hi haurà activitats a partir d’aquest dissabte, dia 10, fins al pròxim 27 d’aquest mateix mes. Aquestes es repartiran en diversos espais, principalment als jardins de Can Puget, al Teatre Centre i a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu. Concerts amb artistes de renom com Núria Graham o Roger Mas, un altre a càrrec de l’Escola de Música de Manlleu o espectacles familiars com “Laika”, “Muuuun” o “El Cavaller i la Princesa”. Aquest últim s’emmarca en les iniciatives preparades pel dia de Sant Jordi, entre les quals, dues hores de ràdio en directe (a partir de les 15:30h) als jardins de Can Puget, on es farà un club de lectura a càrrec de la Biblioteca i també ressenyes literàries amb els companys de l’Escriba.


Totes les entrades es poden reservar, des de ja mateix, a la pàgina web entradesmanlleu.cat. Cal recordar que l’aforament és límitat, al 50% de la capacitat del local i en el mateix espai de reserva s’informarà si l’activitat és o no gratuïta.


Converses amb entitats per trobar una alternativa perquè puguin posar parades per Sant Jordi


Amb les restriccions del Procicat entre mans, l’Ajuntament de Manlleu va decidir que enguany només els comerços i les empreses podien posar parades de llibres i roses per Sant Jordi. Això va generar queixes entre entitats, que reclamen poder tenir espais de venda de productes. Des del consistori asseguren que buscaran alternatives per trobar una solució, ja que no es farà una concentració de parades, com és habitual cada any, a la plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Cultura