26 d'abril de 2024

Humor molt seriós a «Societat limitada»

L'Espai Rusiñol acull aquest diumenge un irònic i satíric espectacle de Xevi Font

elter.net 8 d'abril de 2021 a les 11:21
L'artista actuarà a l'Espai Rusiñol | Xevi Font

L’Espai Rusiñol acollirà aquest pròxim diumenge, 11 d’abril, a les 18h, un monòleg de Xevi Font titulat “Societat limitada”, un acte organitzat per l’Associació Teatre Centre.


L’espectacle l’interpretarà l’humorista Xevi Font i destaca per, amb una línia molt irònica i satírica, desbrossar actituds i comportaments de la societat actual les quals els i les espectadores també s’hi poden sentir identificades. L’autor explica que a “Societat limitada” es continua fent humor de “coses molt serioses” i continua la línia del seu primer espectacle, “Fota-li H”. El monòleg és de creació pròpia i té una durada aproximada d’una hora.


Les entrades es poden comprar a la pàgina web del Teatre Centre i tenen un preu de 10 euros, 8 euros pels socis de l’Associació. També es podran comprar a taquilla una hora abans de l’espectacle. L’entitat manlleuenca continua organitzant esdeveniments defensant que “la cultura és segura” i recalquen que se seguiran totes les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

Etiquetes:
Cultura