25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu afronta un duel clau a Lloret i arriba l'hora de la veritat pel CP Manlleu masculí

Prèvia esportiva del cap de setmana

Raimon Roma 9 d'abril de 2021 a les 12:11
El Manlleu juga un partit molt important al camp del Lloret | Eloy García

Les competicions estan arribant a moments importants de la temporada, amb les aspiracions dels conjunts manlleuencs en joc i un cap de setmana amb noves emocions esportives.


El CP Manlleu masculí rep el Tordera defensant el lideratge


Queden només quatre jornades pel final de l’OK Lliga Plata i el CP Manlleu Embotits Solà es manté líder de la categoria, plaça que li donaria l’ascens a OK Lliga, amb dos punts de marge respecte del segon, el Vilafranca i tres més que el tercer, el Sant Cugat. Queden només dotze punts en joc i els d’Arnau Casanovas tenen a les seves mans aconseguir l’objectiu de l’ascens.


Aquest dissabte, a les 20h, tindran una oportunitat de fer un pas més endavant si derroten el Tordera, setè classificat, al Pavelló Municipal d’Esports. Han passat tres setmanes des de l’últim partit de lliga a la pista del Liceo (1-1) i els manlleuencs afronten el duel d’aquest dissabte amb l’objectiu de mantenir una jornada més la primera posició.


El Magic Studio CP Manlleu rep el Bigues i Riells amb les baixes d’Anna Casarramona, Maria Díez i Eli Gurri


A l’OK Lliga femenina, el Magic Studio CP Manlleu, ja classificat pel play-off pel títol, rep el Bigues i Riells després de tres setmanes d’aturada de la competició. Ho farà sense Anna Casarramona, Eli Gurri i Maria Díez, totes tres jugadores complint confinament. Això fa que el tècnic, Jordi Boada, recorri a Laia Bulló per completar la convocatòria.


El duel servirà perquè les jugadores tornin a agafar ritme de competició abans d’afrontar la fase decisiva de la temporada. El rival, el Bigues i Riells, esgotarà les opcions de lluitar per una plaça de play-off i només li val la victòria en el duel d’aquest dissabte que, com sempre, es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu.


L’AEC Manlleu visita Lloret amb la imperiosa necessitat de tornar al camí de la victòria


Tres derrotes consecutives han deixat el primer equip de l’AEC Manlleu a la zona baixa de la classificació, però més enllà d’això, el joc que ha ofert l’equip des que va es va reprendre la competició no està sent convincent. Costa molt generar perill i l’equip rival veu amb facilitat la porteria (7 gols encaixats en els últims 3 partits).


Cal canviar aquesta dinàmica i recuperar sensacions i, sobretot, punts. Aquest dissabte, a les 16h i en directe a Ràdio Manlleu, l’AEC Manlleu visita el camp del Lloret, equip que compta amb un punt més que els manlleuencs. Els selvatans només han perdut un partit aquest curs, a la primera jornada, i acumulen set jornades sense perdre i dues victòries consecutives. Serà l’últim partit de la primera volta del subgrup 1A de la Primera Catalana.


Per la seva banda, el sènior femení de l’AEC Manlleu visita el camp de l’AEM de Lleida (diumenge, 12h), amb l’objectiu de donar continuïtat a les dues victòries consecutives que han aconseguit. L’equip entrenat per Cesc Manrique és a la meitat de la classificació amb 10 punts i les lleidatanes son catorzenes amb cinc punts.


Un CEFS Manlleu molt ambiciós visita el Barri Can Calet


Colíder de la Divisió d’Honor de futbol sala amb un balanç de sis victòries i una derrota, el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu està realitzant una molt bona campanya que, recordem, només tindrà una volta de duració. Això fa que cada partit sigui gairebé una final i així s’ho prenen els jugadors d’Alberto Cárdenas, que diumenge visiten el Barri Can Calet (18:40h) en la vuitena jornada de lliga. Els manlleuencs comparteixen lideratge amb el Montcada i els locals tenen cinc punts i estan lluitant per no entrar en zona de descens.

Etiquetes:
Esports