25 d'abril de 2024

Daniel Boga s'inspira en la novel·la «El retorn d'Abba» per crear el seu nou senzill «El Arrecife»  

La proposta musical del manlleuenc va acompanyada d'un videoclip que ens transporta a les profunditats d'un mar hipnòtic

elter.net 10 d'abril de 2021 a les 09:45
El tema recupera el pop melancòlic del darrer EP, "La Corona del Mal País"

El manlleuenc Daniel Boga publica el seu nou senzill, anomenat “El Arrecife”. La nova cançó s’inspira en la novel·la “El retorn d’Abba”, el debut literari de Marc Ros, de Sidonie.


Daniel Boga, nom artístic de Daniel Gómez, parla d’una de les protagonistes, Abba Chavanel, i de la seva necessitat de resoldre la tempesta d’emocions en la qual es troba submergida.


“El Arrecife” s’ha gravat als estudis GuitarRec de Barcelona i compta amb la producció i direcció musical de Vicen Martínez, que ha treballat amb grups com Sidonie o Maldita Nerea. Les mescles i el mastering han anat a càrrec de Tomi Pérez, que ha col·laborat amb artistes com Antonio Orozco o Cepeda. El treball conjunt amb Jose Bruno en l’enregistrament de bateries, Chapo González a la gravació de baixos, Vicen Martínez en guitarres, teclats i veus i Daniel Boga en guitarres acústiques i veu, ha donat com a resultat el nou senzill.


Es tracta de la primera cançó que ha publicat el manlleuenc aquest any. El tema recupera el pop melancòlic del darrer EP, “La Corona del Mal País” (2020), un pas més en la carrera musical de Daniel Boga, que va encetar el seu camí el 2017 amb el seu primer EP, “Coronel”.


“El Arrecife” s’ha publicat acompanyat d’un videoclip, dirigit per Irene Gil, que ens transporta a les profunditats d’un mar hipnòtic. La peça audiovisual compta amb la direcció de fotografia de Josep H. Vallès, la direcció artística de Partee i l’edició de Martí Medina.


  

Etiquetes:
Societat