25 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu continua en un gran estat de forma després de guanyar a la pista del Barri Can Calet (2-4)

El Magic Studio CP Manllleu se sobreposa a les baixes i guanya el duel contra el Bigues i Riells (2-1)

elter.net 11 d'abril de 2021 a les 19:42
Anna Casarramona, Maria Díez i Elisabet Gurri no van jugar perquè havien de fer quarantena | elter.net

El Magic Studio CP Manlleu va aconseguir dissabte superar al Bigues i Riells per la mínima. Una victòria de mèrit, ja que l’equip manlleuenc es presentava a la cita amb baixes importants: Anna Casarramona, Maria Díez i Elisabet Gurri no van jugar perquè estaven confinades.

A l’enfrontament hi van assistir cinc jugadores de pista del primer equip, un reforç del ‘B’ i les dues porteres. L’inici va ser gris i no va ser fins a les acaballes de la primera part que Aida Mas va inaugurar el marcador. Les dues defenses estaven tancades al darrere i feien molt difícil que es pogués crear qualsevol situació de perill. Amb aquest únic gol de la jugadora manlleuenca, es va anar al descans. De la segona meitat cal destacar el treball en defensa que va portar a terme el conjunt entrenat per Jordi Boada. No només per la seva eficàcia, sinó també per la capacitat i el cap fred de les jugadores per dosificar-se. Malgrat la intensitat ofensiva del Bigues i Riells, va ser Nara López qui va marcar el segon gol local. Amb dues dianes de coixí, les manlleuenques van jugar més tranquil·les durant uns minuts, fins que el Bigues i Riells va escurçar la diferència.  Finalment, victòria manlleuenca. La setmana que ve, derbi osonenc. El Magic Studio CP Manlleu visitarà la pista de l’etern rival, el Voltregà.

El CP Manlleu Embotits Solà segueix liderant l’OK Lliga Plata després de la quarta victòria consecutiva (6-4)

Un gol del Tordera als primers instants de partit va sorprendre el conjunt manlleuenc, que va respondre amb contundència. Només un minut més tard, Pol Molas posava l’empat al marcador aprofitant un penal a favor. En la jugada següent, Pol Franci feia el segon pel Manlleu i poc després Albert Bigas eixamplava la diferència (3-1). D’aquesta manera, es tancava un dels inicis més frenètics d’aquesta temporada.

Dues dianes de Biel Pujadas i una altra de Pol Molas, van fer arribar el marcador al resultat de 6 a 1, quan encara faltaven set minuts per acabar la primera part. El Tordera va aconseguir marcar el seu segon abans d’arribar el descans, però tot i això, el resultat era molt favorable al conjunt entrenat per Arnau Casanovas. Amb la feina pràcticament feta, el Manlleu va sortir al segon temps més relaxat i l’equip rival va mirar d’aprofitar-ho.

El pròxim dissabte el CP Manlleu Embotits Solà es veurà les cares amb el cinquè classificat, el Shum Frit Ravich. Queden tres jornades per acabar la temporada i el Manlleu segueix liderant la classificació, però cal mantenir la prudència ja que té els perseguidors a només dos i quatre punts de diferència.

El CEFS Manlleu encadena la setena victòria en vuit partits a Divisió d’Honor (2-4)

Continua de manera gairebé impecable el camí del CEFS Manlleu a la Divisió d’Honor de futbol sala. L’equip entrenat per Alberto Cárdenas va guanyar aquest diumenge a la pista del Barri Can Calet (2-4) i continuar liderant la categoria amb 21 punts, els mateixos que el Montcada i amb quatre de marge respecte del Ripollet, tercer i pròxim rival dels manlleuencs.

Aquest diumenge, a la pista del Barri Can Calet els osonencs van fer un partit molt seriós, remuntant el gol inicial local  amb un doblet de Sergi Vargas i certificant a la segona part la victòria amb dos gols consecutius de Yassin i Moha Darka.

L’AEC Manlleu torna a puntuar a Lloret (1-1)

El conjunt entrenat per Manel Sala va aconseguir l’empat davant del Lloret. El Manlleu va sortir amb intensitat i amb ganes d’emportar-se una victòria, que en les darreres jornades se li ha resistit. Tot i això, va ser l’equip rival qui va inaugurar el marcador. Al minut 15 de partit, Marc Vilà va fer l’únic gol del Lloret i del primer temps.

A la segona part, Campayo va fallar un penal que hagués suposat l’empat. El desgast físic es començava a notar i les errades a causa del cansament van fer perillar les possibilitats del Manlleu. Malgrat tot, en un dels pitjors moments de l’equip, va arribar el gol de l’igualada. La diana de Dídac Serra va donar aire al conjunt manlleuenc, que amb una mica més de sort, es podria haver endut la victòria. El pròxim diumenge el primer equip de l’AEC Manlleu visitarà el complicat camp del Palamós.

El sènior femení de l’AEC Manlleu empata al camp de l’AEM de Lleida (1-1)

La jornada 11 de la Preferent Femení va enfrontar diumenge el Manlleu contra l’AEM de Lleida, catorzè en la classificació. El partit es va decidir als últims minuts. El conjunt lleidatà va marcar primer, quan faltaven cinc minuts per esgotar el temps, però tres minuts després Ivet Coll empatava in extremis. El pròxim duel serà el dissabte que ve contra el Sabadell, que ocupa la tretzena posició a la taula.

Encara en futbol, el juvenil de Lliga Nacional de l’AEC Manlleu va guanyar per la mínima el seu enfrontament contra La Floresta (1-0). Un gol solitari de Marc Roquet al final del partit (88’) va donar els tres punts al conjunt manlleuenc, que comença amb bon peu la segona fase de la competició. La setmana que ve el conjunt manlleuenc es veurà les cares amb el Gimnàstic de Tarragona.