25 d'abril de 2024

La Biblioteca Municipal recupera l'horari habitual de matins i tardes

En els últims mesos l'equipament ha anat ampliat els seus serveis a poc a poc

elter.net 12 d'abril de 2021 a les 13:31
La Biblioteca recupera l'horari habitual | elter.net

Amb motiu de les restriccions ocasionades per la Covid-19, la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha hagut d’anar adaptant els seus horaris al que s’ha permès fer en cada moment.


Des del 28 de maig de 2020, que es va reobrir la Biblioteca, s’han anat ampliant a poc a poc els serveis que s’hi ofereixen. A partir del 12 d’abril els horaris seran els matins de dimarts, divendres i dissabtes, de 10 a 13:30h i les tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20h. En l’actualitat, la Biblioteca ofereix serveis com el préstec de documents, recomanació bibliogràfica, sales de lectura, activitats culturals i virtuals o servei d’internet.


La lectura ha acompanyat els usuaris i les usuàries de l’equipament durant el temps de confinament. La Biblioteca de Manlleu disposa de més de 47.000 llibres, pel·lícules, música i altres documents. I, amb l’estrena del catàleg col·lectiu Atena de préstec interbibliotecari, s’ofereix la possibilitat d’accedir als fons de totes les biblioteques públiques de Catalunya, amb més de 15 milions de documents. Tot un món de lectures i coneixement al nostre costat.


Durant aquests mesos la Biblioteca ha facilitat també a les persones que ho han necessitat i desitjat el servei de préstec a domicili. S’han mantingut els serveis a les escoles i a poc a poc s’han anat restablint les visites escolars.

Etiquetes:
Cultura