25 d'abril de 2024

Aquesta setmana es buidarà el canal per continuar amb les obres de clavegueram del Passeig del Ter

Al polígon comença la segona fase de la remodelació amb treballs d'asfaltatge, voreres i senyalització

elter.net 13 d'abril de 2021 a les 13:02
El canal estarà uns dies sense aigua per les obres de clavegueram | elter.net

Les diverses obres que estan en marxa a Manlleu afronten noves fases en el seu procés, com la remodelació més “visual” al polígon industrial de la Coromina, Font de Tarrés i el Verdaguer.


La segona fase, que començarà aquesta setmana, es basarà a arranjar i substituir les voreres i vorades més malmeses, així com millorar la pavimentació dels carrers on l’asfalt està en pitjors condicions. També inclou el projecte de senyalització vertical i horitzontal de tot el Parc d’Activitats Econòmiques i la instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics que se situarà a davant de la deixalleria municipal.


Aquesta setmana també es procedirà a buidar l’aigua del canal per continuar amb les obres de clavegueram al passeig del Ter, uns treballs que actualment s’estan realitzant al carrer Sant Martí i que tindran una durada aproximada de dos mesos. També està en marxa la remodelació dels lavabos de l’Embarcador del Ter. Es faran més grans, així com el magatzem de l’equipament. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, explica que s’està estudiant la manera “que siguin gratuïts, però amb control d’accés” per així poder saber, en cas de problemes o destrosses, qui ha estat l’última persona a utilitzar el servei.

Etiquetes:
Societat