25 d'abril de 2024

L'objectiu de l'ascens pel CP Manlleu masculí i el CEFS Manlleu

Els dos equips lideren les seves categories i, en hoquei patins, pujar a OK Lliga és a tres partits

Raimon Roma 14 d'abril de 2021 a les 13:50
El CEFS Manlleu està fent una campanya espectacular

Els equips esportius de la ciutat estan disputant les fases més importants de la temporada i el CP Manlleu masculí té ben a prop l’objectiu de pujar a l’OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei estatal.


Queden només tres jornades perquè acabi l’OK Lliga plata i el conjunt manlleuenc és líder amb 42 punts, dos més que el segon, el CP Vilafranca i quatre més que el tercer, el Sant Just. Només queden nou punts en joc i els d’Arnau Casanovas tenen a la seva mà aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada, que era el de lluitar per l’ascens a OK Lliga. El tècnic manlleuenc explica que “és una lliga molt igualada que no es decidirà fins a l’última jornada” i que des de fa molts partits, pel fet de liderar tantes setmanes de manera consecutiva la categoria, que tenen “un punt de pressió” que s’accentuarà aquests últims partits. “Ens queden tres partits, l’equip està bé i amb confiança i estem molt il·lusionats”, explica Casanovas, afegint que “més que pressió, tenim molta il·lusió per aconseguir aquest ascens”.


Només puja un equip a OK Lliga, el que queda primer a la classificació. En aquests moments és el Manlleu, que jugarà les tres últimes jornades contra el SHUM a domicili, el Jolaseta a casa i, a l’última jornada, visitarà la pista del Capellades. Els principals perseguidors dels manlleuencs, Vilafranca i Sant Just, no tenen uns compromisos a priori de màxima dificultat i, per tant, qualsevol dels tres equips que perdi punts ho pot pagar acabar pagant car.


Set victòries en vuit partits permeten al CEFS Manlleu presentar candidatura


El Club Esportiu Futbol Sala Manlleu és probablement el club de la ciutat que es troba en un millor moment de forma. Els manlleuencs han guanyat set dels vuit partits que s’han disputat de la Divisió d’Honor de futbol sala i lideren la categoria amb 21 punts, els mateixos que el Montcada.


“Treballar a cada entrenament i a cada partit, ser un equip, tenir compromís i ser una pinya, aquesta és la base de l’èxit”, afirmava l’entrenador del CEFS Manlleu, Alberto Cárdenas. Amb més de mitja lliga ja disputada, el tècnic afronta amb il·lusió, optimisme i serenitat el darrer tram i decisiu de competició. Encara queden set partits per acabar la temporada i Cárdenas destaca que ara més que mai cal anar “partit a partit”. El pròxim compromís de l’equip pot ser un punt d’inflexió pel que resta de temporada. Els manlleuencs reben la visita del Ripollet (dissabte, 15:15h), el tercer classificat. En cas de victòria, el Manlleu agafaria un marge de set punts respecte del rival.

Etiquetes:
Esports