26 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu celebra el Sant Jordi amb un programa en directe obert al públic

Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia i hi haurà sortejos i sorpreses pels assistents

elter.net 16 d'abril de 2021 a les 15:42
El programa d'aquest any es farà als jardins de Can Puget | elter.net

El pròxim 23 d’abril, Ràdio Manlleu celebrarà la Diada de Sant Jordi amb un programa especial en directe de dues hores (de 15:30 a 17:30h) als jardins de Can Puget.


L’acte és gratuït i és obert a tota la ciutadania i per assistir-hi, per tenir un control d’aforament, cal registrar-se a través d’aquest enllaç. Cada any l’emissora municipal celebra la jornada sortint al carrer i enguany ho farà des dels jardins de Can Puget. El protagonisme per la jornada, com no, serà per la literatura i durant la primera hora es comptarà amb membres de l’Escriba per fer una tertúlia sobre llibres. Durant la segona hora d’aquest programa especial es realitzarà un club de lectura, a càrrec de la Biblioteca Municipal de Manlleu. Serà conduït per Anna Piella i s’explicarà i s’aprofundirà en el llibre “Perquè no et perdis pel barri”, de Patrick Modiano.


Durant les dues hores del programa també es realitzaran diversos sortejos entre la gent que assisteixi a veure l’esdeveniment en directe. Recordem que cal reservar prèviament l’entrada, de manera gratuïta, per garantir amb els protocols d’aforament.

Etiquetes:
Cultura