25 d'abril de 2024

Prèvia esportiva del cap de setmana

Derbi a l'OK Lliga femenina i partits transcendentals per l'ascens pel CEFS Manlleu i el CP Manlleu masculí

elter.net 16 d'abril de 2021 a les 17:00
L'AEC Manlleu rep la visita, dissabte, del Sabadell | AEC Manlleu

El primer equip masculí del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu afronta aquest dissabte (15:15h), un partit clau per les seves aspiracions de continuar a la part més alta de la classificació de la Divisió d’Honor.


Els manlleuencs han guanyat set dels vuit partits que s’han disputat de la Divisió d’Honor de futbol sala i lideren la categoria amb 21 punts, els mateixos que el Montcada.


“Treballar a cada entrenament i a cada partit, ser un equip, tenir compromís i ser una pinya, aquesta és la base de l’èxit”, afirmava l’entrenador del CEFS Manlleu, Alberto Cárdenas. Amb més de mitja lliga ja disputada, el tècnic afronta amb il·lusió, optimisme i serenitat el darrer tram i decisiu de competició. Encara queden set partits per acabar la temporada i Cárdenas destaca que ara més que mai cal anar “partit a partit”. El pròxim compromís de l’equip pot ser un punt d’inflexió pel que resta de temporada. Els manlleuencs reben la visita del Ripollet (dissabte, 15:15h), el tercer classificat. En cas de victòria, el Manlleu agafaria un marge de set punts respecte del rival.


Derbi a l’OK Lliga i partit clau pel CP Manlleu masculí que el pot apropar més que mai a l’ascens


Cap de setmana d’emocions pels dos equips sènior del CP Manlleu. El femení visita dissabte (20h) la pista del Voltregà, en el segon derbi osonenc de la temporada. Les de Jordi Boada, matemàticament ja classificades per disputar el play-off, afronten el duel amb l’esperança que el Palau no guanyi contra el Cerdanyola per tenir opcions per quedar primeres a l’última jornada. En canvi, pel Voltregà el partit és crucial per les seves aspiracions d’entrar a la fase final de l’OK Lliga, ja que només els val la victòria si no volen dir adéu a la temporada. L’enfrontament, en directe a Ràdio Manlleu.


D’altra banda, qui pot fer un pas de gegant per pujar a l’OK Lliga, però en categoria masculina, és el CP Manlleu Embotits Solà. Queden només tres jornades perquè acabi l’OK Lliga plata i el conjunt manlleuenc és líder amb 42 punts, dos més que el segon, el CP Vilafranca i quatre més que el tercer, el Sant Just. Només queden nou punts en joc i els d’Arnau Casanovas tenen a la seva mà aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada, que era el de lluitar per l’ascens a OK Lliga. El tècnic manlleuenc explica que “és una lliga molt igualada que no es decidirà fins a l’última jornada” i que des de fa molts partits, pel fet de liderar tantes setmanes de manera consecutiva la categoria, que tenen “un punt de pressió”, que s’accentuarà aquests últims partits. “Ens queden tres partits, l’equip està bé i amb confiança i estem molt il·lusionats”, explica Casanovas. Diumenge, a les 16h, visiten la pista del SHUM Frit Ravich, rival que ocupa la cinquena posició amb 30 punts i ja sense opcions matemàtiques d’atrapar la primera plaça.


L’AEC Manlleu visita el complicat camp del Palamós; el femení rep el Sabadell i el juvenil es desplaça fins a Tarragona


Després de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives amb un empat, la setmana passada, al camp del Lloret, el primer equip masculí de l’AEC Manlleu visita diumenge (17h) el camp del Palamós. Els de Manel Sala, que fa quatre jornades que no guanyen, buscaran de nou els tres punts davant un rival que ja van derrotar a la primera volta (3-2). Serà el primer partit del segon tram del campionat i els palamosins es troben en bona dinàmica després de guanyar tres dels últims quatre partits. El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


D’altra banda, l’AEC Manlleu femení rebrà la visita del Sabadell (dissabte, 17:30h), tretzè classificat. Les de Cesc Manrique son novenes i arriben al duel després d’empatar a un gol al camp de l’AEM Lleida. L’AEC Manlleu ‘B’ masculí rep el Moià (dissabte, 15:30h) i el juvenil A es desplaça al camp del Nàstic de Tarragona (dissabte, 12:15h).

Etiquetes:
Esports