25 d'abril de 2024

Aquest cop sí, Núria Graham actuarà a Manlleu

La cantant osonenca havia de visitar la Capital del Ter en el marc de La Fira del Porc i la Cervesa 2020

elter.net 17 d'abril de 2021 a les 19:51
"Marjorie" és el tercer àlbum de Núria Graham

L’artista osonenca, Núria Graham, visitarà la Capital del Ter aquest diumenge. El segon cap de setmana de la “Primavera Encantada” conclourà amb el concert que tindrà lloc al Teatre Centre.


La cantant presentarà el seu darrer disc anomenat “Marjorie” (2020), que conserva el pop característic dels seus dos àlbums anteriors: “Bird eyes” (2015) i “Does It Ring a Bell?” (2017). La nova proposta musical ha comptat amb Aleix Bou a la bateria, Artur Torts als teclats i Jordi Casadesús al baix i a la part de producció del disc.    


Núria Graham era una de les artistes convidades a La Fira del Porc i la Cervesa 2020, però a causa del context de pandèmia, es va anul·lar tota la programació. Sis mesos després, Graham visitarà Manlleu. Això sí, el concert complirà amb totes les mesures de seguretat: aforament limitat, mascareta en tot moment, distància interpersonal i dispensadors de gel hidroalcohòlic.


L’acte començarà a les 19 h al Teatre Centre. Les entrades, a punt d’esgotar-se, tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir a través de entradesmanlleu.cat. El proper gran concert es farà a la Diada de Sant Jordi i anirà càrrec del cantautor Roger Mas.

Etiquetes:
Cultura