25 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí té dissabte la primera oportunitat per certificar l'ascens a l'OK Lliga

Els d'Arnau Casanovas poden pujar si es compleixen tots els condicionants; el partit, en directe a Ràdio Manlleu

Raimon Roma 21 d'abril de 2021 a les 14:53
Els manlleuencs continuen a la primera posició | CP Manlleu

Aquest dissabte es disputa la penúltima jornada de l’OK Lliga Plata masculina. El CP Manlleu, líder del seu grup, rep la visita del Jolaseta en un partit que pot ser definitiu per l’ascens.


Queden dues jornades per acabar la temporada i els manlleuencs son líders amb 42 punts, un més que el segon, el Sant Just i dos més que el tercer, el Vilafranca. Només el primer classificat puja a l’OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei estatal i els osonencs han ocupat aquesta plaça durant gran part de la temporada. Ara és l’hora de la veritat i aquest dissabte, el CP Manlleu pot certificar matemàticament l’ascens de categoria. Per fer-ho hauran de guanyar el seu partit, contra el Jolaseta (dissabte, 20h) i esperar que el Sant Just perdi el seu partit i el Vilafranca i el Sant Cugat no guanyin. Si es produeixen aquests condicionants, els d’Arnau Casanovas pujarien a l’OK Lliga aquest mateix dissabte.


La setmana passada, amb la derrota a la pista del SHUM, els manlleuencs van deixar de dependre d’ells mateixos per pujar aquest dissabte, però encara mantenen la preuada primera posició de la categoria. En cas de no aconseguir l’objectiu dissabte, la setmana que ve tindrien l’última oportunitat a la pista del Capellades.

Etiquetes:
Esports