24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu prepara un gran sorteig amb la col·laboració d'una vintena d'establiments de la ciutat

Per participar cal assistir dissabte al partit del juvenil A o diumenge en el derbi del primer equip contra el Vic

elter.net 22 d'abril de 2021 a les 12:35
Es farà un sorteig dissabte i un altre diumenge | elter.net

Aquest cap de setmana, el juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu i el primer equip disputen dos partits molt importants i el club, amb motiu d’aquestes cites, ha preparat un sorteig amb productes d’una vintena d’establiments del municipi.


El juvenil rep la visita del Sants (dissabte, 17:30h) i, en cas de victòria, se salvarien virtualment a la Lliga Nacional. Diumenge, a les 18h, el primer equip rep la visita del Vic en el gran derbi de la temporada a Primera Catalana. Els manlleuencs, després de la victòria a Palamós, arriben a l’enfrontament amb confiança i amb la il·lusió de fer un pas endavant a la classificació. El club, a través d’aquest gran sorteig (un dissabte i un altre diumenge amb els mateixos productes) vol incentivar la presència de públic, sempre respectant les mesures de seguretat i l’aforament limitat, per ajudar als dos equips a cantar victòria.


En aquestes dues grans paneres hi haurà productes com una televisió de Can Carrera, embotits de Can Parés, menús al bar del camp, a Cal Batlle i al Beive, menú per emportar de Gia Catering, una arepa amb beguda al bar Nuremberg, dues pizzes de Il Piccolo Biondo un lot de cerveses del Manlleuet i un altre de Pilster, un val de 50 euros de descompte a Tot Home i un altre a Passarel·la, un SmartWatch de la Joieria Gaja, un joc de taula de l’Escaleta, dues ampolles de vermut de La Cova del Vermut, una caixa de gambes de la Peixateria Maria Josep, un tatuatge valorat en 50 euros de la Carla Motjer (Enekas Tattoo) i una hora i mitja de pista de pàdel a l’Indoor Manlleu.

Etiquetes:
Esports