25 d'abril de 2024

Empat just en el derbi entre l'AEC Manlleu i l'UE Vic (0-0)  

El femení perd el seu partit davant del Júpiter a l'últim instant (1-0) i el juvenil se salva a la Lliga Nacional

elter.net 25 d'abril de 2021 a les 20:37
Manlleu i Vic es van repartir els punts | Marina Arisa

El Municipal d’Esports de Manlleu va acollir aquest diumenge a la tarda l’enfrontament entre l’AEC Manlleu i el Vic, el derbi per excel·lència del futbol osonenc.


En la primer meitat no va haver pràcticament cap ocasió clara. El jugador manlleuenc que es va apropar més a la porteria rival va ser Raúl Campayo, que va rematar sense encert. Molt joc al mig del camp i poca decisió dins l’àrea. En el segon temps el Manlleu va fer un pas endavant, però no va ser suficient per aconseguir la victòria. El final del partit, semblava que els dos conjunts estaven satisfets amb l’empat. La setmana que ve el Manlleu visitarà el camp de La Jonquera, l’últim classificat de Primera Catalana.


L’AEC Manlleu femení perd el seu partit contra el Júpiter (1-0)


Un gol a l’últim instant va desencallar un empat que semblava definitiu. Ariadna Marzo, jugadora del Júpiter, va marcar l’únic gol de l’enfrontament i va donar els tres punts al seu equip. El partit d’aquesta jornada trenca la bona dinàmica que havia agafat el conjunt manlleuenc: tres victòries i un empat. La setmana que ve el Manlleu rebrà a casa l’Andorra, setzè classificat.  


El Juvenil ‘A’ de l’AEC Manlleu aconsegueix salvar la categoria (5-2)


El Juvenil ‘A’ segueix imparable i acumula tres victòries en aquesta segona fase de la Lliga Nacional Juvenil, quelcom que l’ha permès assegurar la permanència a la categoria una temporada més. El conjunt entrenat per Àlex Farrés va remuntar un mal inici, ja que l’equip rival va marcar primer al minut 19. Poc després, reacció del Manlleu, que en qüestió de deu minuts ja anava al capdavant. Abans del descans, Gerard Anguita va marcar el primer i Marc Roquet ho va arrodonir amb dues dianes més.


En la represa, el Sants va escurçar diferències, però tal com havia passat en el primer temps, la resposta del Manlleu no es va fer esperar: Roger Alivia i Jordi Costa van fer arribar el marcador al 5 a 2 definitiu.


El CEFS Manlleu perd per la mínima davant del Pineda de Mar (2-1)


Segona derrota consecutiva de l’equip entrenat per Alberto Cárdenas, que va tornar sense cap punt del Maresme. L’enfrontament va començar malament pels interessos manlleuencs, Avellán va fer l’únic gol de la primera part, quan tot just havien transcorregut dos minuts de partit.


En la segona meitat, Sergi Vargas va ser l’encarregat d’igualar el marcador. Quan semblava que el partit finalitzaria en empat, en els últims instants, el Pineda de Mar es va tornar a avançar. El pròxim enfrontament del Manlleu serà el 8 de maig contra el Riudellots, penúltim en la classificació de la Divisió d’Honor.

Etiquetes:
Esports