26 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení perd el factor pista amb el Gijón de cara els «playoff»

El primer partit de les semifinals es jugarà diumenge a Manlleu i els dos següents de la sèrie, a Astúries

elter.net 28 d'abril de 2021 a les 13:43
Arriba el tram més decisiu de la temporada per les manlleuenques | CP Manlleu

Les dues derrotes consecutives que ha encadenat el Magic Studio CP Manlleu, combinades amb la victòria del Gijón aquest dimarts a Sant Cugat, han fet caure el conjunt manlleuenc a la tercera posició al finalitzar la segona fase de l’OK Lliga femenina.


Això es tradueix en la pèrdua del factor pista per les de Jordi Boada, que disputaran les semifinals del playoff pel títol precisament contra el Telecable Gijón. El guanyador de la sèrie serà el primer equip que guanyi dos partits i el primer enfrontament es disputarà aquest diumenge a Manlleu. El segon es disputarà a Gijón i en cas de necessitar un tercer i definitiu duel per desempatar la sèrie també es disputaria a Astúries. Per tant, les manlleuenques hauran de guanyar tant sí com no un partit a la pista del Telecable per accedir a la gran final per guanyar i revalidar el títol de l’OK Lliga femenina.


L’entrenador del CP Manlleu, Jordi Boada, explicava al final de l’últim enfrontament disputat a casa contra el Palau que haguessin preferit acabar la segona fase a la primera posició, però que començar a casa o a domicili li és “indiferent” perquè la dificultat per guanyar serà la mateixa per tots els equips que han arribat en aquestes alçades de la competició.

Etiquetes:
Esports