25 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu rep el Telecable Gijón en el primer partit de la semifinal de l'OK Lliga

Les manlleuenques no saben si podran comptar amb Anna Casarramona fins a l'últim moment

elter.net 30 d'abril de 2021 a les 12:07
Manlleuenques i asturianes es tornen a veure les cares en un moment decisiu | CP Manlleu

Comença l’hora de la veritat, l’hora de la cara o la creu pel CP Manlleu femení a l’OK Lliga. Aquest diumenge, a les 12 del migdia, el Pavelló Municipal d’Esports acull el partit entre el conjunt local i el Telecable Gijón, el primer de la semifinal de l’OK Lliga femenina, que s’emportarà el primer equip que aconsegueixi guanyar dos partits.


En l’últim sospir les asturianes van aconseguir superar el Manlleu a la segona plaça i, per tant, les osonenques jugaran el primer partit a casa i hauran de guanyar tant sí com no a domicili si volen ser a la gran final. El principal dubte, i no poc important, que té el tècnic manlleuenc de cara el partit d’aquest diumenge és la presència d’Anna Casarramona. La jugadora, que no va poder jugar fa set dies contra el Palau, serà dubte fins a últim moment per disputar el primer partit de la semifinal.


El segon partit de la semifinal de l’OK Lliga femenina es disputarà a Astúries el divendres 7 de maig. En cas que s’hagi de disputar un tercer, seria el diumenge 9 de maig, també a Gijón. El duel d’aquest diumenge, en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports