24 d'abril de 2024

Finalitzen les obres de clavegueram al passeig del Ter cinc setmanes abans del previst

Després de gairebé quatre mesos de treballs s'ha solucionat un problema greu amb les aigües residuals

elter.net 1 de maig de 2021 a les 09:11
L'obra ha comptat amb un pressupost total de gairebé 300.000 euros | elter.net

Els abocaments d'aigües residuals dels sectors 1 i 2 del riu Ter ja estan connectats al sistema de sanejament de Manlleu. Després de gairebé quatre mesos d'obres, aquest passat divendres han finalitzat les obres de la segona fase, que han afectat el tram del passeig del Ter situat entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí.


A partir d'avui es recuperaran els sentits de la circulació, així com les places d'aparcament situades al passeig del Ter. També es tornarà a obrir la zona d'aparcament municipal i els contenidors se situaran de nou a la ubicació habitual. El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, valora molt positivament aquesta intervenció explicant que l'obra estava previst executar-la "feia anys". "Estem satisfets d'haver-ho pogut fer i resoldre, d'aquesta manera, un problema greu amb el tema de les aigües residuals" apuntava. Les dues fases de l'obra han estat executades per l'empresa ICMAN amb un pressupost total de gairebé 300.000 euros.


Les obres han acabat per part de l'Ajuntament, però a la cantonada del carrer Sant Ferran amb passeig del Ter queda pendent una actuació per part de la companyia elèctrica, fet que impedeix visualitzar l'obra del tot finalitzada.


 

Etiquetes:
Societat