27 d'abril de 2024

Fes-te Jove engega el concurs de disseny de la samarreta i el cartell per l'edició del 2021

L'entitat explica que encara han d'esperar per saber si es poden celebrar activitats com el Cantabars

elter.net 4 de maig de 2021 a les 10:29
El bingo de l'any passat va ser l'esdeveniment estrella

Del 6 al 15 d’agost se celebrarà a Manlleu una nova edició de Fes-te Jove, un esdeveniment, com ja va succeir l’any passat, marcat per la pandèmia de la Covid-19.


Un any més, l’entitat engega un concurs obert a tota la ciutadania per decidir com serà el disseny de la samarreta, enguany de color negre, i del cartell promocional de Fes-te Jove 21. La data límit per presentar les propostes és el 24 de juny i, un dels requisits imprescindibles, és que cal fer referència als 20 anys que compleix Fes-te Jove aquest any. El premi pel guanyador del concurs serà una panera amb productes de l’entitat i un pack experiència. Les propostes es poden enviar al correu electrònic festejovemanlleu@gmail.com i les bases es poden consultar en aquest enllaç.


Una de les principals incògnites aquest any per part de l’organització és com es realitzaran algunes de les activitats més multitudinàries d’aquests dies d’agost, com el Cantabars o el Gran Bingo. L’any passat, aquest últim es va convertir en el principal esdeveniment, reunint 1.500 persones, organitzades en parcel·les individuals, al Prat del Rocòdrom –al costat del camp de futbol-. L’organització i el comportament dels assistents va ser exemplar, no es va produir cap incident en clau Covid-19 i pot servir d’exemple per afrontar, amb una mica més d’experiència, les activitats del pròxim mes d’agost. Fes-te Jove explica que encara cal determinar com s’executaran les activitats a l’espera de l’evolució de la pandèmia i les restriccions sanitàries.

Etiquetes:
Societat