25 d'abril de 2024

«Winterreise», l'estrena dels Amics de la Música al Teatre Centre

Un dels cicles més importants del romanticisme alemany serà el primer concert de l'entitat al nou equipament

elter.net 5 de maig de 2021 a les 12:32
El Teatre Centre acollirà el concert | elter.net

El Teatre Centre acollirà, el dissabte 8 de maig a les 20h, el concert “Winterreise”, “Viatge d’hivern” de Franz Schubert, un dels cicles de cançons més importants del romanticisme alemany amb dos intèrprets d’altíssim nivell, el baríton Josep Ramon Olivé i el pianista torellonenc Josep Surinyac.


Per primera vegada el reformat Teatre Centre acollirà un concert organitzat pels Amics de la Música de Manlleu. Durant l’espectacle, a més, es projectarà el text de Wilhelm Müller traduït al català per Miquel Desclot, sobre unes imatges hivernals que endinsaran encara més a l’espectador en aquest viatge nostàlgic i introspectiu del protagonista. Les imatges i el muntatge han estat elaborades per Pere Girbau i Manola Atanasova. El text, extret del llibre “El viatge d’hivern” que sortirà editat pròximament, ha estat cedit per Miquel Desclot i Ficta Edicions a Amics de la Música de Manlleu per aquest concert.


El preu de les entrades és de 10 euros i es poden comprar de manera anticipada al Museu del Ter. L’aforament és limitat i se seguiran totes les mesures i les restriccions en el marc de la Covid-19.

Etiquetes:
Cultura