24 d'abril de 2024

Can Puget acull l'exposició de primavera del Taller d'Art Juan Varea

Es presentarà l'exposició de les obres dels alumnes d'una escola amb 34 anys d'història

elter.net 6 de maig de 2021 a les 15:52
L'escola de l'artista té una història de 34 anys | Taller d'Art Juan Varea

El Taller d’Art de Juan Varea de Manlleu presenta l’exposició de les obres dels seus alumnes d’aquest curs. L’artista fa 34 anys que té oberta l’escola de dibuix, per on han passat molts artistes, deixant una forta petjada, grans records i bones sensacions.


L’exposició, formada per obres d’alumnes dels grups d’infantil, joves i adults, és molt variada amb temes i tècniques ben diferents. És la 8a exposició de pintures i dibuixos d’alumnes del Taller d’Art Juan Varea de Manlleu, i exposaran del 8 al 30 de maig a la Sala d’exposicions de Can Puget. La inauguració tindrà lloc als Jardins del mateix edifici el dissabte 8 de maig (18:30h). L’exposició es podrà visitar fins al 30 de maig en horari de dijous a diumenge, de 18 a 20h.


El Taller d’Art Juan Varea segueix en la línia de treball i d’aprenentatge amb tres punts principals: el dibuix, la pintura i el modelatge. Tot i que aquesta última etapa ha estat difícil per la situació derivada de la Covid-19, el taller ha seguit treballant amb il·lusió i empenta. L’artista destaca la importància de la sensibilització i l’aprenentatge del medi i la creativitat pel desenvolupament de l’ésser humà i, sobretot, pels infants, perquè coneguin els colors, els pinzells, la paleta o tècniques diverses.


Al taller, els joves poden tenir una preparació i aprenentatge, sobretot pels qui vulguin realitzar estudis artístics.  Pel que fa a les persones adultes, la pràctica del dibuix i la pintura és una afició que els permet relaxar-se i connectar amb la seva creativitat, amb la seva essència més humana.

Etiquetes:
Cultura