25 d'abril de 2024

La final de l'OK Lliga femenina espera el CP Manlleu

Les manlleuenques juguen aquest dissabte a Gijón i, en cas de victòria, es classificarien per la gran final pel títol

elter.net 7 de maig de 2021 a les 14:47
Primera oportunitat per les manlleuenques de classificar-se per la final | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu es desplaça aquest dissabte a Gijón amb l’objectiu de segellar l’accés a la final de l’OK Lliga femenina. Ho faran si guanyen Astúries, sumant el segon punt de l’eliminatòria contra el Telecable Gijón després de la victòria contundent de diumenge passat en el primer partit de la sèrie (7-2).


En aquest primer duel les manlleuenques van jugar de manera gairebé perfecta tot i la baixa d’Anna Casarramona, que tampoc podrà jugar aquest cap de setmana. Les de Jordi Boada van tenir molta efectivitat de cara la porteria contrària i això es va traduir al marcador final. És un dels objectius pel segon partit aquest dissabte (18h), mantenir l’eficàcia golejadora per sentenciar l’eliminatòria. El tècnic manlleuenc, Jordi Boada, explicava després del primer partit que el duel no tindrà res a veure amb el de diumenge passat per diversos factors com la pista de parquet.


En cas de derrota manlleuenca la sèrie quedaria empatada a 1 i tot es decidiria diumenge amb el tercer partit, un cara o creu, una final per decidir el primer finalista de l’OK Lliga 2020-2021. L’objectiu del CP Manlleu, però, és no arribar a aquest tercer i últim partit. 

Etiquetes:
Esports