25 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu es classifica per a la final de l'OK Lliga femenina

El conjunt entrenat per Jordi Boada ha aconseguit superar al Telecable Gijón a la seva pista (4-2)

elter.net 8 de maig de 2021 a les 19:51
De menys a més, les manlleuenques han aconseguit capgirar el marcador | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu es classifica per a la final de l’OK Lliga femenina després de guanyar al Telecable Gijón (2-4).

De fet, les manlleuenques ja tenien un peu a l’últim partit. L’equip entrenat per Jordi Boada va encarrilar l’eliminatòria amb la victòria de la setmana passada contra el conjunt asturià.

Inici complicat, el Gijón s’ha avançat al marcador amb poc més d’un minut. La pista de parquet era un gran inconvenient per a les manlleuenques: poca estabilitat, que es traduïa en un atac caòtic i una defensa desorganitzada. Tot i això, després de superar amb èxit uns minuts decisius, el Manlleu s’ha començat a adaptar al terreny i això ha suposat una gran evolució en el seu joc. Aquest creixement ha culminat amb l’arribada del primer gol del Manlleu, obra de Maria Anglada. Abans d’arribar al descans, Maria Díez ha robat la pilota en una zona perillosa, diagonal ràpida, xut i gol. De menys a més, les manlleuenques han aconseguit capgirar el marcador.

El domini a la segona meitat ha sigut pel conjunt asturià. El Gijón ha tingut una oportunitat rere l’altre, l’únic que faltava era acabar de materialitzar les ocasions. Finalment, les asturianes han aconseguit forçar la pròrroga. Sara Roces, autora del primer gol del Gijón, ha posat l’empat amb un xut potent des de fora l’àrea.

Final d’infart. Les ocasions perilloses s’han succeït a banda i banda de la pista. Una barreja d’accions de gran qualitat i nervis. La balança, finalment, s’ha decantat a favor del Manlleu. Ona Castellví i Maria Díez han sigut les autores dels dos gols que han sentenciat el partit.

L’enfrontament ha sigut emocionant i igualat, digne d’una semifinal. El pròxim dissabte el Manlleu es veurà les cares amb el Palau de Plegamans, l’últim rival a batre per aconseguir la copa de campiones de l’OK Lliga femenina, per segon any consecutiu. La final té tres dates: el 15, 21 i 23 de maig.