25 d'abril de 2024

El CP Manlleu Embotits Solà ja és equip d'OK Lliga

L'equip entrenat per Arnau Casanovas va guanyar a Capellades i posa la cirereta a una temporada històrica

elter.net 8 de maig de 2021 a les 21:55
Celebració de l'ascens | elter.net

El CP Manlleu Embotits Solà va aconseguir dissabte l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal, l’OK Lliga, després de guanyar el Capellades (1-3). L’última jornada de l’OK Lliga Plata va enfrontar dues cares d’una mateixa moneda: el Manlleu volia la victòria per pujar i el Capellades necessitava els tres punts per no descendir. L’emoció estava servida.

La tensió es va notar des del primer moment, l’energia dels dos conjunts arribava fins a l’afició, que en tot moment es va fer sentir. En el primer temps, el repte del Manlleu va ser superar la muralla defensiva del conjunt rival. Per altra banda, el Capellades, tancat al darrere, es valia dels contraatacs per crear perill.

Malgrat el domini manlleuenc, va ser el Capellades qui inaugurava el marcador. Gairebé en el primer xut a porteria, Marc Povedano va fer el primer per l’equip rival. Tot i això, la reacció del Manlleu va ser instantània, només 37 segons després, Albert Bigas empatava el partit. En els darrers minuts de la primera part, el Manlleu ho va provar amb insistència, però el resultat no es va moure.

En el segon temps la tònica va ser la mateixa. El Manlleu portava el ritme del partit, però no aconseguia desencallar l’empat. Els manlleuencs intentaven trobar una escletxa entre les files rivals, però el desenllaç de l’atac solia ser un xut exterior. Quan faltaven 12 minuts per acabar el partit, Biel Pujadas va fallar un penal –el tercer de la tarda pels osonencs- i el Capellades va tenir una falta directa. El conjunt rival no va aprofitar l’oportunitat i amb tres jugadors a la pista el Manlleu va fer el segon. Biel Pujadas es va treure de la màniga una canonada que va superar el porter rival, Albert Povedano. Però això no va ser tot, quan faltaven 20 segons pel xiulet final, Pol Molas va sentenciar amb el tercer. Malgrat els nervis i l’emoció, el conjunt entrenat per Arnau Casanovas va mantenir el cap fred i es va emportar tres punts que valen una lliga.

El CP Manlleu, per tercera vegada a la seva història, jugarà a l’OK Lliga. La cirereta a una temporada gairebé perfecta: 15 victòries, 4 derrotes i 3 empats.