26 d'abril de 2024

Boira Baixa i Arran organitzen una xerrada amb connexió en directe amb Colòmbia per conèixer la situació del país

Diverses personalitats intervindran per explicar el conflicte que s'està vivint al país sud-americà

elter.net 13 de maig de 2021 a les 10:21
L'acte es farà al Casal Boira Baixa seguint totes les mesures d'higiene i seguretat

Aquest divendres, 14 de maig, a les 19:30h, el Casal Popular Boira Baixa i Arran Manlleu organitzen una xerrada i una trobada per conèixer de primera mà el conflicte que s’està vivint a Colòmbia.


Es tracta d’un esdeveniment organitzat conjuntament amb altres ateneus del país que porta per títol “Colòmbia en lluita: protesta social i violència estatal. Una mirada a la situació del país”. L’acte es podrà seguir, amb aforament limitat i respectant totes les mesures sanitàries, al mateix Casal.


Durant l’acte es faran connexions en directe des de Colòmbia, amb les intervencions de Natalia Torres, integrant del grup de defensores dels Drets Humans Esquema Feminista; Álvaro Forero, advocat, líder estudiantil i assessor de la Unión Patriótica; Catalina Mora, mestra, sindicalista i integrant del moviment polític Alternativa; i Vivian González, advocada responsable de Drets Humans de Comuns de Cali. La xerrada la dinamitzarà Mar Romeros, periodista catalana resident a Colòmbia. Tothom qui ho desitgi podrà fer arribar comentaris i preguntes a través de Twitter amb l’etiqueta #SolidaritatAmbColòmbia.


 

Etiquetes:
Societat