27 d'abril de 2024

El millor hoquei del món, a la final de l'OK Lliga

Manlleu i Palau juguen aquest dissabte el primer assalt pel títol, que el guanyarà el primer equip en sumar dos triomfs

Raimon Roma 14 de maig de 2021 a les 13:39
Les manlleuenques busquen el primer punt de la final | CP Manlleu

Aquest dissabte comença la final de l’OK Lliga femenina amb la disputa del partit d’hoquei patins femení amb més nivell que es pot veure al planeta.


Manlleu i Palau se citen amb el primer punt de la final en joc, un partit que es disputarà a les 6 de la tarda i es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu. Les manlleuenques arriben a l’enfrontament amb molta il·lusió i motivació, tal com afirma l’entrenador, Jordi Boada, que recalca que han treballat molt dur durant tot l’any per disputar aquesta final. Boada destaca que el Palau ha demostrat ser el millor equip de la temporada i la importància de guanyar el primer partit. “Obtenir una victòria a casa seria clau per anar a Palau a pel títol, però seran uns partits de màxima exigència”, destacava l’entrenador.


La principal novetat pel Manlleu per aquest primer partit serà la presència d’Anna Casarramona, que tot i no està al 100% podrà tornar a jugar després d’un mes i mig apartada de les pistes per molèsties a l’esquena. Les manlleuenques es van desfer del Gijón a les semifinals i el Palau, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada, va eliminar el Cerdanyola. El duel promet emocions fortes, en joc, el títol de l’OK Lliga.


El CP Manlleu masculí vol posar la cirereta a la temporada amb la Copa de la Princesa


Encara amb el record ben present de l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal el passat dissabte, el CP Manlleu masculí es desplaça aquest divendres a Alcoi per disputar la Copa de la Princesa. Els manlleuencs buscaran posar la cirereta a l’excel·lent temporada guanyant un trofeu que no hi és a les vitrines del club.


A les semifinals, el CP Manlleu es veurà les cares amb l’Arenys, que ha acabat la temporada en la tercera posició de l’altre grup de l’OK Lliga Plata i se li va escapar la possibilitat de pujar de categoria quan només faltaven nou segons per acabar el partit. El duel de semifinals es disputarà aquest dissabte a les 5 de la tarda. En cas de victòria, els manlleuencs disputarien la final de la Copa de la Princesa diumenge al migdia (12h) contra el guanyador de l’altre semifinal, que jugaran l’Alcoi i el Vilafranca.


L’AEC Manlleu, en bona dinàmica de resultats, rep el Vic Riuprimer


En futbol, el primer equip de l’AEC Manlleu encadena tres victòries en els últims quatre partits que li han permès col·locar-se a cinc punts del primer classificat. Els de Manel Sala saben que per lluitar per les primeres posicions no poden fallar en els pocs partits que queden, començant pel derbi osonenc d’aquest diumenge al Municipal d’Esports.


Els manlleuencs reben diumenge (17h) la visita del Vic Riuprimer, penúltim a la classificació i amb urgències per sumar punts. Els de Santa Eulàlia han guanyat només un dels últims nou partits i no es troben en un bon moment de resultats. El partit es podrà seguir en directe, com cada setmana, a Ràdio Manlleu.


D’altra banda, el femení sènior de l’AEC Manlleu buscarà refer-se de la derrota a Vilafranca de la setmana passada sumant els tres punts en el duel que l’enfrontarà al Cornellà (dissabte, 17:30h). Les manlleuenques encadenen tres derrotes consecutives. Encara en futbol, destacar que el filial masculí de l’AEC Manlleu rebrà el Voltregà (dissabte, 17:30h).


El CEFS Manlleu no pot deixar escapar punts a Lloret si vol seguir el tren del líder


Sortida complicada la que té aquest dissabte (17h) el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu. L’equip entrenat per Alberto Cárdenas visita la pista del Lloret, sisè classificat i que només ha encaixat dues derrotes aquesta temporada. El duel serà molt exigent pel conjunt manlleuenc, que després de trencar la petita ratxa negativa la setmana passada amb una victòria contra el Riudellots, només li val la victòria per seguir l’estela del líder, el Montcada.

Etiquetes:
Esports