25 d'abril de 2024

Un Palau superior guanya al Magic Studio CP Manlleu en el primer partit de la final de l'OK Lliga femenina (3-7)

El pròxim enfrontament, que pot ser definitiu, serà divendres a la pista vallesana

elter.net 15 de maig de 2021 a les 19:39
Partit amarg, on el Manlleu s'ha vist superat per l'estampida palauenca | elter.net

El primer partit de la final de l’OK Lliga femenina va acabar amb derrota pel Magic Studio CP Manlleu davant de l’HC Palau (3-7). El conjunt manlleuenc no va estar tan encertat com en altres ocasions i les vallesanes van encarrilar el partit amb quatre gols en els primers minuts.

L’arrencada va ser intensa. Els dos equips van provar diversos xuts exteriors per posar a prova la porteria contrària. En aquests primers minuts, el Manlleu es va carregar de faltes i el Palau va guanyar el control. En el minut 9 de partit, la jugadora de l’equip rival, Mariona Colomer, va inaugurar el marcador. La reacció del Manlleu va ser bona, però la situació va empitjorar: en tres minuts, el Palau va marcar tres gols més (0-4), un gerro d’aigua freda per les manlleuenques. Les dues dianes del Manlleu van ser obra d’Anna Casarramona, després d’una ràpida diagonal des de la dreta i d’Ona Castellví, de falta directa.

El domini visitant va seguir durant la segona part. Tret d’un primer gol del Palau de jugada al minut 30, la resta van arribar a través de faltes directes: Ona Castellví marcava el tercer pel Manlleu, Laura Puigdueta i Berta Busquets van fer el sisè i el setè definitius pel Palau.

El Magic Studio certificava la primera derrota de la final de l’OK Lliga femenina davant el poderós Palau i, les de Jordi Boada, si no volen veure com diuen adéu al títol, estan obligades a guanyar aquest pròxim divendres a domicili. En cas contrari, el títol serà pel Palau.