27 d'abril de 2024

L'aprovació inicial del projecte de la nova comissaria no serà punt de discussió del ple d'aquest dimarts

Aquest dilluns es va decidir que finalment la proposta no passaria per la sessió d'aquest mes de maig

elter.net 17 de maig de 2021 a les 12:37
Serà el primer ple presencial des del juny del 2020 | elter.net

Aquest dimarts, 18 de maig, a les 19h, se celebra el ple ordinari de l’Ajuntament de Manlleu del mes de maig. Per primera vegada en els últims mesos es farà de manera presencial a la sala de sessions del consistori. Es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


Un dels punts més destacats de l’ordre del dia havia de ser l’aprovació inicial del projecte tècnic de construcció de la nova comissaria de la Policia Local, un projecte que és sobre la taula des de fa mesos i que podia agafar més rellevància a partir d’aquest dimarts, quan havia de passar una aprovació inicial. Finalment, des de l'equip de govern s'ha decidit que, per "motius tècnics", no passi per ple aquest punt aquest mes de maig. A més, també s’informarà de la pròrroga del contracte de gestió del servei públic de l’Escola Municipal de Música de Manlleu i s’exposarà una modificació puntual del Pla Parcial del Verdaguer i Cal Xic.


Serà la primera vegada, des del juny del 2020, que els regidors i les regidores del consistori manlleuenc es trobin a la sala de plens per realitzar la sessió de manera presencial. Des d’aleshores totes s’havien realitzat de manera virtual.

Etiquetes:
Política Municipal