25 d'abril de 2024

Ple tranquil a l'Ajuntament de Manlleu sense el projecte tècnic de la nova comissaria sobre la taula

La sessió va durar poc més d'una hora i tots els punts de l'ordre del dia van prosperar sense imprevistos

elter.net 19 de maig de 2021 a les 13:52
El ple es va celebrar de manera presencial per primer cop en onze mesos | elter.net

El ple ordinari del mes de maig de l’Ajuntament de Manlleu va transcórrer amb normalitat i amb l’aprovació de tots els punts de l’ordre del dia sense imprevistos.


Un dels punts que havia d’entrar al ple d’aquest dimarts i que finalment no va fer-ho per “motius tècnics” va ser l’aprovació inicial del projecte tècnic de la nova comissaria de la Policia Local –si tot va bé, passarà al mes de juny-. No obstant això i en el context de la seguretat ciutadana, la regidora del PSC, Marta Moreta, va demanar perquè no s’estan fent correctament “denúncies” que va a interposar la ciutadania a les comandàncies policials, argumentant que fins i tot “en alguns casos els ciutadans ni tan sols son atesos per posar les denúncies”. Arnau Rovira, regidor de Seguretat Ciutadana, va recollir el guant de la socialista afirmant que estan treballant per tenir un sistema de cita prèvia, com tenen els Mossos, per poder atendre aquests ciutadans que van a denunciar.


En matèria d’habitatge, el regidor Rafa Cuenca va explicar que l’oficina d’habitatge s’està impulsant “més lentament” del que volen, ja que “s’estan polint convenis per poder dur a terme contractacions que ens permetran tenir aquest servei a Manlleu”. Cuenca donava resposta a l’aportació de la CUP en el punt de modificació de pressupost, quan Maira Costa afirmava que “sempre que es pot impulsar l’oficina d’habitatge li estem retallant el pressupost”.


El regidor d’urbanisme, Enric Vilaregut, va afirmar que s’està treballant amb l’ampliació de la deixalleria municipal i, en aquest sentit, des del PSC van reclamar més dies d’obertura de l’equipament o noves incorporacions al servei per fer actuacions amb els trastos que s’abandonen al carrer. “No podem ampliar la plantilla de treballadors de la deixalleria, però hem demanat pressupostos a empreses que ens puguin fer la recollida dels trastos del carrer”, va afirmar la regidora de Medi Ambient, Maite Anglada.

Etiquetes:
Política Municipal