25 d'abril de 2024

Guanyar o guanyar per mantenir viva la flama de l'OK Lliga

El CP Manlleu femení visita el Palau amb l'obligació de guanyar; el Gijón, rival als quarts de la Copa de la Reina

Raimon Roma 20 de maig de 2021 a les 16:35
El Manlleu ha de guanyar a Palau per mantenir opcions de guanyar el títol | CP Manlleu

El Magic Studio CP Manlleu disputa aquest divendres al vespre (20:30h) el segon partit de la final de l’OK Lliga femenina. A les manlleuenques només els val la victòria per continuar amb opcions de revalidar el títol.


La clara ensopegada de la setmana passada en el primer partit de la final contra el Palau (3-7) obliga a les de Jordi Boada a guanyar aquest divendres a territori vallesà. En cas contrari, el Palau aixecarà el títol de l’OK Lliga 2020-2021. Les manlleuenques son conscients de la dificultat de guanyar el partit, però només pensen a forçar el tercer partit i disputar-se el títol el pròxim diumenge en un hipotètic duel decisiu. El Manlleu sap que haurà de fer un partit perfecte aquest divendres per igualar la sèrie i, aprenent dels errors de fa set dies, les manlleuenques creuen que tenen opcions per capgirar la situació i portar la final a diumenge. No ho tindran gens fàcil davant un Palau que no ha perdut cap partit en tota la temporada i que ja va demostrar fa uns dies a Manlleu perquè és el gran favorit per guanyar el títol.


El Gijón, rival als quarts de final de la Copa de la Reina


Aquest migdia s’ha celebrat a La Corunya el sorteig de la Copa de la Reina 2021 que se celebrarà del 10 al 13 de juny a terres gallegues. El Magic Studio CP Manlleu era cap de sèrie, però li ha tocat el Gijón, el rival més dur possible. El partit es disputarà el 10 de juny. La resta d’emparellaments de quarts de final son: Palau-Bigues i Riells; Cerdanyola-Las Rozas i Voltregà-Sant Cugat.

Etiquetes:
Esports